KAN-therm: KAN-therm ventil za baštu koji je otporan na mraz– instalacije koje sigurno funkcionišu godinama
Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image.

 

KAN-therm ventil za baštu koji je otporan na mraz– instalacije koje sigurno funkcionišu godinama

Ovim putem otvaramo sezonu bašte za godinu 2021! A zajedno sa time trebamo da se suprotstavimo i sa problemima koji eventualno nastaju posle zimske sezone. Najgori od ovih jesu skriveni problemi koji mogu da prouzrokuju visoke ekstra troškove. Ventil u bašti koji je protegnut mrazom i voda koja konstatno curi su samo primeri mogućih žalosnih stanja tokom proleća. Cena potrošene vode, dvorište koje pliva, vlažni zidovi i natopljen podrum takođe mogu biti rezultat jednog spoljnog ventila sa greškom, koja nije primećena na vreme. Da li ste i Vi imali slično iskustvo? Najmanje jednom je najverovatnije svaki baštovan koji ima iskustvo preživeo iznenađenje zbog noćnog zamrzivanja. Instalacija u ovom slučaju treba ponovo da se menja. A šta se dešava ako cev pukne u zidu? O tome je bolje da se i ne govori.

Na ovakve i mnoge slične probleme u vezi sa spoljnim instalacijama vode pruža rešenje SYSTEM KAN-therm. Ventil za baštu koji je standardno izgrađen, otporan na mraz od nerđajućeg čelika može da se koristi za zidove koji imaju debljinu 100 i 478 mm. Ali šta se dešava ako je zid još deblji i standardizovan cev koji je priložen za opremu ventila nije dovoljan? Tada se jednostavno mogu koristiti cevovi System KAN-therm Inox-a koji imaju širinu od 22 mm, i odseći ih na odgovarajuću dužinu. U ovom slučaju ne sme se zaboraviti da na jedan kraj ceva treba staviti spoljašnju utičnicu sa zatikom ¾” da bi se ventil lako mogao da se priključi za instalaciju hladne vode. Ventil ima zatik ¾”, te na njega se jednostavno može priključiti cev u bašti. U daljem:

  • Kompaktni dizajn
  • Dužina ceva ventila se može podešavati po potrebi
  • Zahvaljujući integriranog, samozatvarajućeg priključenja koji će kliknuti na mesto, jednostavno je instalirati
  • 100% je otporan na mraz
  • Otporan je na koroziju
  • Poseduje licencu izdatu od strane Državnog higenskog instituta

Nema potrebe više za zamenu! Izaberite provereno rešenje i imajte poverenje u 30 godina iskustva inženjera KAN-a. Sa našim cevom koji je otporan na mraz možete da zaboravite potopljenje i zaključanje instalacija vodozahvata u bašti u zimskom periodu.

Potražite ventil za baštu KAN-therm na našoj mreži za prodaju i kod naših partnera koji su navedeni pod kontaktima.

Isprobajte!