KAN-therm: Kvaliteta za ljude i okoliš
Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image.


Kvaliteta za ljude i okoliš

KANproizvodi se rade već više od 25 godina. Tijekom tog razdoblja, razvili smo visoke standarde proizvodnje i kvalitete proizvoda, kao i standarde o njihovom utjecaju na okoliš.

Proizvodnja se strogo nadzire vrlo dobro opremljenim laboratorijom tvrtke. Proizvodi su testirani, i u vanjskim laboratorijima. Naša proizvodnja i ostale aktivnosti tvrtke su podložni sustavu upravljanja kvalitetom ISO 9001: 2015 potvrđenom od strane poznatog Lloyd Register Quality Assurance Limited.

KAN-therm sustavi znače doprinos ostvarenju ekoloških uvjeta u modernom građevinarstvu ispunjavajući uvjete za uštedu energije i utjecaja na okoliš. KAN podržava dizajn i materijale kompatibilne s pojmom energetski uravnoteženih i za okoliš podobnih zgrada. Korištenjem KAN-therm sustava možete smanjiti potrošnju vode u zgradama, poboljšati udobnost temperaturnu u sobama i jamstvo visoke kvalitete. Za sve investitore koji podržavaju i povinuju se ideji energetski uravnoteženih i ekoloških zgrada: birajući KAN-therm instalacije podižete ekološke kvalitete svojih zgrada!