SYSTEM KAN-therm

WALL

KAN‑therm WALL su prefabrikovani grejni i rashladni paneli koji se koriste za ugradnju zidnih i plafonskih instalacija za grejanje ili hlađenje po metodi suve gradnje.

Grejni i rashladni paneli sistema KAN‑therm WALL u suvim sistemima čine gips-vlaknasti paneli sa urezanim žlebovima i PB polibutilenskim ili PE-RT polietilenskim cevima prečnika 8 × 1 mm postavljenim iznutra, koje su deo ponude KAN‑therm sistema. Lepljenjem direktno na particiju ili korišćenjem posebnog okvira, oni se mogu montirati na zidove i plafone.

SKZ
DIN

Širok asortiman grejnih i rashladnih panela. 

Na raspolaganju je nekoliko različitih verzija grejnih i rashladnih panela, koji se razlikuju po visini, težini i rasporedu. Paneli se razlikuju i po visini instalacije cevi i njihovom razmaku. Kako bi bilo moguće instalirati kompletan sistem, nudimo i prazne ploče (takozvane „zastore“) koje nisu opremljene cevima – one služe kao dopunski elementi.

Za suve i mokre prostorije. 

KAN-therm WALL gips-vlaknasti paneli tokom proizvodnje prolaze, između ostalog, i proces impregnacije. To ove panel čini prilagodljivim, nezapaljivim, mehanički jakim, pogodnim za standardne suve i mokre prostorije.

Prednosti KAN-therm WALL sistema:

  • Mogućnost primene umesto tradicionalnih gips-vlaknastih suvih zidova.
  • Prijatnost topline zidova i ujednačeno visinsko širenje temperature u celoj prostoriji.
  • Estetski izgled prostorije bez radijatora i mrlje od prašine na zidovima.
  • Leti se može koristiti za hlađenje.
  • Mogućnost upotrebe ekoloških, energetski štedljivih izvora toplote, npr. toplotnih pumpi.
  • Rešenje preporučljivo za nove, kao i renovirane zgrade. Preporučljivo je posebno za lagane drvene konstrukcije (brvnare).

Svaka završna obrada površine. 

Nakon montaže, KAN-therm WALL paneli se mogu finiširati na bilo koji način – krečenjem, lepljenjem tapeta ili dekorativnog kamena.

Mogućnost kombinovanja sa većim setovima. 

Paneli se mogu kombinovati sa većim grejnim i rashladnim setovima upotrebom posebnih „klik“ konektora.

Različiti načini montaže. 

KAN-therm WALL paneli se mogu postavljati na particije pomoću posebno pripremljenih okvira ili direktno na particiju korišćenjem vijaka, eksera ili lepka, u zavisnosti od tehnologije instalacije i vrste površine.

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.