Space

SYSTEM KAN-therm

Sprinkler Steel

Pribori
Opseg prečnika 22-108 mm
Primena

Alati

Osim cevi i fitinga,, System KAN‑therm Steel Sprinkler nudi širok spektar profesionalnih i naprednih alata za izradu spojeva:

  • Električni i baterijski alati za spajanje renomiranog evropskog brenda Novopress
  • Kompleti čeljusti
  • Ručne i mehaničke makaze za cevi
  • Mašine za zakošenje cevi

Pravilno napravljeni spojevi bitno utiču na nesmetan i pouzdan rad instalacije, a samim tim i svih alata za pritiskanje koji se koriste za montažu System KAN‑therm Steel Sprinkler opremljeni su elektronskim jedinicama koje kontrolišu stanje izvedenog spoja.

Narzędzia NOVOPRESS:

1. ACO203XL alat za spajanje

A. PB 2 M12–35 mm čeljust

B. HP/M 35-108 Uskočna traka

C. Adapter ZB 203

2. ACO 401/ACO 403 alat za spaja nje

A. HP 76.1,–108 Uskočna traka

Narzędzia za preliminarnu obradu cevi (sečenje i brušenje):

Prihvatljivo je da se koriste drugi alati, pod uslovom da je rez napravljen okomito

  1. 12-54 mm valjkasti rezač
  2. 35-108 mm valjkasti rezač
  3. Mašina za zakošenje unutrašnjih i spoljašnih cevi 10-54 mm 

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.