SYSTEM KAN-therm

Tacker

Sistem KAN‑therm Tacker je celovit instalacioni sistem, dizajniran za postavljanje instalacija za podno grejanje i hlađenje po metodi mokre gradnje. Kod KAN‑therm Tacker sistema, cevi se posebnim klipsama fiksiraju za toplotnu izolaciju pomoću specijalnog alata – heftalice.

SKZ
DIN

Širok asortiman toplotne izolacije. 

Sistem KAN‑therm Tacker predstavlja obimnu ponudu toplotne izolacije. Razne debljine izolacije pružaju širok izbor koji može zadovoljiti izolacione zahteve pregradnih zidova u skladu sa važećim smernicama.

Fleksibilan razmak između cevi i fleksibilan raspored krugova.

Izolacioni paneli sistema KAN‑therm Tacker imaju već naštampanu foliju sa mrežom razmaka 5 cm. Time se garantuje veoma praktičan način polaganja grejnih krugova na već određenom, projektovanom rastojanju. Zahvaljujući naštampanoj mreži, mnogo je lakše rasporediti petlje na željeni način, npr. u obliku spirale, meandra ili mešovito.

Prednosti sistema KAN‑therm Tacker:

  • Univerzalna primena: porodične kuće i stambene zgrade, kao i javni objekti.
  • Sveobuhvatna i široka ponuda proizvoda
  • Visok kvalitet elemenata
  • Laka montaža
  • Mogućnost fleksibilnog prilagođavanja oblika grejne petlje

Folija trajno fiksirana za toplotnu izolaciju. 

Trajno spojen sa izolacijom, sloj folije pruža čvrsto prianjanje klipsi koje drže grejne cevi. Na taj način, grejni krugovi su po celoj površini prilepljeni za sloj izolacije, čime garantuju ravnomernu debljinu estriha preko cevi.

Brza i udobna instalacija pomoću heftalice. 

Za pokrivanje velikih grejnih površina koristi se mehanička heftalica. Radi se o alatu koji omogućava brzo i udobno ubadanje klipsi u sloj izolacije i trajno fiksiranje cevi. Zahvaljujući različitim dizajnima, heftalica se optimalno može uskladiti sa klipsama.

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.