NET

SYSTEM KAN-therm

NET

KAN-therm NET je instalacioni sistem, namenjen za izgradnju instalacija podnog grejanja i hlađenja, kao i instalacija za grejanje i hlađenje spoljašnjih prostora. Glavni element koji pričvršćuje cev je čelična mreža i plastične trake (poznate kao vezice za kablove) ili plastične kopče.

KAN-therm NET je sistem za montažu cevi za grejanje za različite vrste površina: za toplotnu izolaciju na betonskoj površini, direktno na betonskoj površini ili direktno na tlu. Konstrukcija površinskog grejača može da varira u zavisnosti od primenjene toplotne izolacije (ili njenog nedostatka), kao i od vrste i debljine slojeva preko cevi.

SKZ
DIN

Univerzalna primena. 

Univerzalna primena. Elementi sistema mogu se uspešno koristiti u spoljašnjim i tradicionalnim unutrašnjim instalacijama podnog grejanja i hlađenja.

Kompatibilan sa drugim elementima KAN-therm površinskih sistema. 

KAN-therm NET elements are commonly used with other products recommended for surface installations, e.g. KAN-therm Tacker thermal insulation.

Prednosti System KAN-therm NET:

  • Univerzalna primena: jedno- i višeporodične stambene i komunalne zgrade, industrijske hale, skladišta, fudbalski tereni, parkinzi, spoljni saobraćajni pravci.
  • Sveobuhvatna i široka ponuda proizvoda
  • Visok kvalitet elemenata
  • Laka montaža
  • Mogućnost montaže cevi bilo kog prečnika

Svaki razmak cevi. 

System KAN-therm NET omogućava polaganje grejnih petlji sa različitim razmacima.

Za sve vrste površinskih instalacija. 

System KAN-therm NET je savršen za velike zgrade kao što su skladišta i proizvodne hale, stočarske zgrade, poslovne zgrade kao i za tradicionalne zgrade kao što su porodične kuće, npr. za zagrevanje temeljne ploče.

Laka montaža. 

Polaganje instalacije u System KAN-therm NET je veoma jednostavan i ne zahteva nikakve dodatne alate.

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.