System KAN-therm Slim & Slim+

SYSTEM KAN-therm

Slim & Slim+

Primena
Primena

Primena u instalacijama:

Space

Pitka voda

Space

Greejanje

Pre primene, konsultujte se s nama

Kontakt
Space

Tehnološka toplota

Pre primene, konsultujte se s nama

Kontakt
Space

Hlađenje

Instalacioni ormani KAN-therm se koriste za montažu kolektora sistema grejanja ili vodovoda sa dodatnom opremom.

U zavisnosti od specifičnosti ulaganja, a samim tim i načina njihove montaže, mogu se razlikovati konstrukcije na gipsu i pod gipsom.

Ormari se takođe biraju prema vrsti i nameni kolektora koji će se u njih ugraditi. Razdelnici za tradicionalne instalacije radijatora i vode iz slavine se montiraju u Slim ormare. U Slim+ ormare treba ugraditi razdelnike za sisteme površinskog grejanja ili hlađenja opremljene dodatnim pumpama za mešanje ili automatskim kontrolnim elementima.

Ormar mora da bude izabran prema veličini (širini) kolektora i njegove dodatne opreme. Takođe mora da sadrži prostor za eventualno održavanje kolektora, npr. mogućnost zatvaranja ili otvaranja ventila, rada ventilacionih otvora itd.

Ako se kolektor sa sistemom za mešanje pumpe ugrađuje u orman, potrebna dubina ormana mora biti najmanje 120 mm. 

Slim ormar pod gipsom za tradicionalno grejanje, hlađenje ili instalaciju vode iz slavine.

Slim+ ormar pod gipsom za površinsko grejanje ili hlađenje.

SWNE ormar na gipsu

SWNE ormar na gipsu

SWPS j SWPSE ormar pod gipsom

SWNE ormar na gipsu

SWP-OP ormar pod gipsom

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.