System KAN-therm WALL

SYSTEM KAN-therm

WALL

Sklop
Primena

Montaža instalacija za površinsko grejanje i hlađenje korišćenjem KAN-therm Wall sistema.

Suva gradnja sistema KAN-therm Wall sastoji se od montaže grejnih i rashladnih panela na posebne noseće konstrukcije napravljene od metala ili drveta. Moguće je i montiranje grejnih i rashladnih panela direktno na površine (npr. lepljenjem ili korišćenjem vijaka) - u kom slučaju površina mora biti ravna.

Noseća konstrukcija može biti od drveta (letve, drveni okvir) ili čeličnih profila.

Pre postavljanja noseće konstrukcije, mora se postaviti dovodna instalacija za grejne i rashladne panele. Takođe je neophodno planirati i položiti drugu instalaciju koja se mora rutirati iza noseće konstrukcije, npr. struja, kanalizacija i slično.

Nakon razmeštanja sve neophodne instalacije, može se nastaviti sa postavljanjem potporne konstrukcije (okvira) za panele.

Grejni i rashladni paneli se za noseću konstrukciju mogu montirati: vijcima za čeličnu konstrukciju (sl. 1), vijcima za drvenu konstrukciju (sl. 1), spojnicama za drvenu konstrukciju (sl. 2), spojnicama za gips-vlaknaste panele (dvostranim) (sl. 3

U slučaju da su površine neravne, drvene ili od cigli, paneli se mogu fiksirati direktno za particiju.

Zalepite grejne i rashladne panele jedan za drugi kako biste dobili monolitnu strukturu.

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.