Space
Space
Space

SYSTEM KAN-therm

Slim & Slim+

KAN-therm Slim & Slim+ je nova linija ugradnih ormara pod gipsom. Inovativna konstrukcija bez okvira i tanka prednja strana ormara daju im moderan izgled, zbog čega se savršeno uklapaju u svaki enterijer. 

KAN-therm Slim & Slim+ ormari su dobili ime po svojoj tankoj prednjoj konstrukciji, koja se savršeno uklapa u površinu zida. Investitori će svakako ceniti njihovu visoku higijenu i estetiku. Bez okvira nema mogućih mesta za taloženje prašine i prljavštine. Uklanjanje okvira je takođe karakterističan akcenat ormara koji njegov dizajn čini jedinstvenim i modernim. Slim & Slim+ konstrukcija takođe uključuje niz novih rešenja za pojednostavljenje montaže..

Jedinstvena konstrukcija bez okvira. 

Jedinstvena konstrukcija bez okvira garantuje čiste, estetske površine u prostoriji. Prednji deo ormara se savršeno uklapa u zid - bez dodatnog okvira nema dodatnih praznina ili površina za taloženje prašine i prljavštine..

Moderan dizajn. 

Prednja strana ormara bez okvira, tanka i ujednačena, jedinstvena je karakteristika koja čini da soba izgleda elegantno. Moderan dizajn ormana i delikatno lasersko obeležavanje KAN-therm logotipa potvrđuju visok kvalitet proizvoda i čine ga elegantnim.

Slim & Slim+ ormari znače:

  • Materijal visokog kvaliteta – presvučeni lim u boji RAL 9016
  • Pogodna brava sa novčićem.
  • Set vijaka za pričvršćivanje razdelnika na telo ormara.
  • Odvojive roletne u gornjem i bočnom delu ormana.
  • Markeri minimalnog i maksimalnog nivoa poda.

Namenske konstrukcije. 

Slim ormani pod gipsom – projektovani za montažu razvodnika radijatora ili kolektora koji služe za sistem vode iz slavine.

Ormari Slim+ od pod-gipsa - dizajnirani za montažu razdelnika za površinsko grejanje i regulaciju elemenata automatizacije.

Pričvršćivanje prednje površine. 

Korišćenjem posebne zaštitne folije, površine Slim i Slim+ frontova ormara su obezbeđene od oštećenja tokom montažnih i završnih radova.

Montaža bez dodatnih alata. 

Zahvaljujući specijalnoj konstrukciji, moguće je podesiti visinu i dubinu sedenja prednje strane i tela za ceo životni vek ormara. Zahvaljujući upotrebi zavrtanja sa krilnom glavom, ormar se može montirati bez dodatnog alata.

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.