Space

SYSTEM KAN-therm

Copper Gas

Pribori
Opseg prečnika 15-54 mm
Primena

SYSTEM KAN‑therm Copper Gas podrazumeva ne samo cevi i fitinge, već i širok spektar profesionalnih, naprednih alata za izradu sigurnih i sigurnih spojeva elemenata.

U našoj ponudi se nalaze električni ili akumulatorski alati renomiranih kompanija, čiji izbor zavisi od prečnika montiranih cevi.

Narzędzia NOVOPRESS:

1. ACO 103 alat za spajanje

A. 115–28 mm čeljusti

2. ACO203XL alat za spajanje

A. M22–54 mm čeljusti

B. HP Uskočne obujmice 35-54 mm

C. Adapter ZB203

1. EFP203 alat za spajanje

A. PB2 M12–54 mm čeljusti

B. HP Uskočne obujmice 42 mm i 54 mm

C. Adapter ZB203

Narzędzia REMS:

1. Power Press ACC alat za spajanje

2. Aku Press alat za spajanje

3. Power Press SE alat za spajanje

A. M12-35 mm čeljusti

Narzędzia za preliminarnu obradu cevi (sečenje i brušenje):

Prihvatljivo je koristiti druge alate, pod uslovom da je rez napravljen okomito

  1. valjkastim rezačem 12-54 mm 
  2. valjkastim rezačem 35-108 mm
  3. Mašina za iskošenje cevi iznutra i spolja 10-54 mm

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.