System KAN-therm Automation

SYSTEM KAN-therm

Automatics

SMART on-line

Daljinsko upravljanje KAN-therm SMART automatizacijskim sistemom

EZR Manager se koristi za upravljanje konfiguracijom KAN-therm SMART automatizacijskog sistema i upravljanje udobnošću grijanja u kući putem interneta sa bilo kojeg mjesta na svijetu.

Glavna svrha sistema je integracija terminalnog bloka (bazne stanice) sa KAN SMART Control aplikacijom ili putem stranice https://www.ezr-portal.de

Dodatne informacije dostupne su u uputstvima za upotrebu bazne stanice.

user-manual-terminal-block-smart-230V-24V-multi.pdf

Za upravljanje i konfiguraciju postavki za pojedinačne prostorije putem interneta, potrebno je:

 • Internet veza
 • važeći korisnički račun EZR Managera.

   Pažnja!

   Registracija i dobijanje korisničkog imena i lozinke za EZR Manager nalog vrši se od strane administratora KAN-therm SMART sistema.

   Da biste dobili korisničko ime i lozinku, potrebno je dostaviti sledeće informacije:

   Dostaviti fotografije terminalnog bloka KAN-therm SMART sistema na kojima se prikazuju sledeći podaci:

   • KAN-therm terminalni blok na prednjoj strani kućišta

   • MAC adresa na kućištu terminalnog bloka na donjoj strani

   Ove podatke treba poslati na [email protected]

   Nakon što završite ove korake, dobit ćete e-mail sa uputstvima i informacijama za prijavu u vaš lični nalog na https://www.ezr-portal.de kako biste koristili EZR Manager.

   Trebate pomoć, želite saznati više?
   Kontaktirajte nas!

   Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
   Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
   Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
   Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
   Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
   Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

   Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

   Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

   Potvrdite da niste robot

   Odaberite jednu ispravnu sliku:

   Postavke Kolačića

   Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
   Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

   Postavke Kolačića

   Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.