System KAN-therm WALL

SYSTEM KAN-therm

WALL

Cevi
Primena

Za montažu površinskog grejanja i hlađenja (podnog, zidnog, plafonskog) preporučuju se dve glavne vrste KAN‑therm cevi – polietilenske cevi sa EVOH antidifuzionim premazom i višeslojne polietilenske cevi.

KAN-therm bluePERT i bluePERTAL su visokokvalitetne cevi sa EVOH anti-difuzionim poklopcem i aluminijumskim slojem, namenjene za izgradnju instalacija za površinsko grejanje i hlađenje (klasa primene 4 prema ISO 10508).

Cevi se izrađuju u petoslojnoj tehnologiji (5L), gde su svi slojevi trajno povezani u procesu proizvodnje.

Zahvaljujući upotrebi polietilena sa povećanom toplotnom otpornošću PE-RT (tip I) i visokom fleksibilnošću proizvoda, KAN-therm bluePERT i bluePERTAL cevi su pogodne za ugradnju čak i na niskim temperaturama.

Naneti EVOH anti-difuzioni premaz kao i aluminijumski sloj garantuju nepropusnost od prodora kiseonika u instalaciju, štiteći njene elemente od korozije.

EVOH (etilen vinil alkohol) premaz protiv difuzije ispunjava zahteve DIN 4726.

Cevi su izrađene u skladu sa standardom PN-EN ISO 21003

U sistemu KAN-therm Wall, KAN-therm bluePERT i bluePERTAL cevi prečnika 16 mm se mogu koristiti za završetak instalacije kao glavni dovodni vodovi za grejne i rashladne ploče.

KAN-therm bluePERT cevi se nude u standardnim koturovima dužine 200 ili 300 m. Dodatna ponuda uključuje bluePERT cevi u dugim rolnama od 600 m.

KAN-therm bluePERTAL cevi se nude u rolnama od 200 i 600 m.

Za produžavanje cevi u konstrukciji KAN-therm zidnih panela treba koristiti polibutilenske (PB) cevi prečnika 8 mm.

Petoslojna (5L) konstrukcija bluePERT, PEKSC i PERT (PE-RT tip II) cevi štiti EVOH anti-difuzioni poklopac od oštećenja tokom instalacionih radova.

Višeslojne PE-RT/Al/PE-RT cevi su još jedna vrsta cevi koje se mogu koristiti za polaganje dovodnih instalacija za KAN-therm Wall panele za grejanje i hlađenje. Radi se o univerzalnim polietilenskim cevima višeslojne konstrukcije, koje sadrže sloj aluminijuma (primena klase 1–5 u skladu sa standardom ISO 10508). 

Laserski zavaren aluminijumski sloj ponaša se kao antidifuzioni premaz i garantuje nepropusnost, onemogućavajući ulazak kiseonika u sistem i štiteći tako komponente sistema od korozije.  

Cevi su napravljene u skladu sa standardom PN‑EN ISO 21003. 

Višeslojne cevi prečnika 16 mm se koriste za polaganje dovodnih instalacija za Wall panele. 

U ponudi se mogu naći kao standardni koturi od 200 ili 100 m.  

Najpopularniji prečnici raspoloživi su i u koturima od 600 m.

Montiranje grejnih krugova napravljenih od KAN-therm cevi sa kotura je mnogo lakše uz upotrebu posebnog uređaja za odmotavanje cevi.

Mogućnost prilagođavanja uređaja za odmotavanje omogućava i upotrebu kotura na kojima su namotane cevi velikih dužina, pa je rad brži i udobniji.

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.