Sistem KAN-therm ultraLINE

SYSTEM KAN-therm

ultraLINE

Fitinzi
Opseg prečnika 14-32 mm
Primena

KAN‑therm ultraLINE fitinzi jesu prilagodljivi, pa se tako mogu spajati razne vrste cevi, odnosno PEXC, PERT² i PERTAL². Ovo jedinstveno svojstvo pruža mogućnost da se krajnje rešenje konfiguriše po želji.

Najveća prednost ultraLINE fitinga jeste njihova konstrukcija bez O-prstenova.

Bez dodatnih zaptivki montaža je lakša, a što je još važnije, rizik od oštećivanja spojeva je manji.

Fitinzi imaju posebno oblikovane konektore (bez dodatnih zaptivki) koji su umetnuti u prethodno proširen kraj cevi kako bi kasnije nalegli na spoj sa plastičnome navlakom. Cev je stegnuta po obodu na čepu spojnice u celoj kontaktnoj ravni. Takva konekcija omogućava ugradnju u strukturalnim pregradama (u završnim podnim slojevima i ispod gipsa) bez ograničenja.

Klizne navlake sistema KAN‑therm ultraLINE spadaju međ najvažnije elemente odgovorne za povezivanje i zaptivanje cevi pomoću fitinga.

Navlake se proizvode isključivo od PVDF materijala visokog kvaliteta.

Njihov simetričan dizajn jeste faktor odluke za klijente i izvođače radova.

Montaža navlake na cev je obavezna, a nije potrebno posebno pozicioniranje. Ovo je od velike koristi za instalatere i garantuje ispravno formiranje spojeva.

ultraLINE instalacije postavljaju nove standarde u montaži.

Fitinzi ultraLINE znače više od 30 godina iskustva na tržištu, neprekidno istraživanje i razvoj usmerene na stvaranje proizvoda koji su bezbedni, praktični i otporni na najčešće defekte tokom izrade.

ultraLINE je ostvarena vizija savršenog proizvoda koji simbolizuje i postavlja najnovije trendove u tehnologiji montaže.


Prednosti ultraLINE konstrukcije:

  • širok izbor fitinga i konektora sa navojima,
  • prilagodljivost primene omogućava upotrebu mesinganih i plastičnih elemenata praktično u svakoj vrsti instalacije,
  • širok izbor plastičnih elemenata (PPSU) koji garantuje optimizaciju cene celokupne investicije i zaštitu instalacija od negativnog dejstva vode neodgovarajućeg hemijskog sastava,
  • univerzalni dizajn spojnica s navojima pruža siguran i čvrst spoj različitih tipova cevi,
  • dizajn elemenata prečnika 25 i 32 mm i većeg unutrašnjeg poprečnog preseka, koji značajano povećava hidrauličnost, omogućava vršenje takozvane hidrauličke optimizacije projektovane instalacije,
  • standardno raspoloživi elementi za zvučnu izolaciju,
  • estetski izgled fitinga i svetla boja plastične strukture PPSU cevi značajno povećava vidljivost elemenata u mračnoj prostoriji,
  • simetrična konstrukcija klizne navlake smanjuje rizik od greške i značajno povećava udobnost prilikom instalacije.


ultraLINE navojni spojevi

Za povezivanje cevi KAN-therm ultraLINE sistema, osim spojeva sa kliznim navlakama, mogu se koristiti i standardni navoji koji se zatežu francuskim ključem.

Za ove spojeve dostupna su dva glavna tipa konektora:

  • holender spojnice
  • navojne spojnice

Holender spojnice

Univerzalne ultraLINE holender spojnice raspoložive su u prečnicima 14–20 mm.

Prava prednost ovih holender spojnica jeste njihovo automatsko zaptivanje nakon postavljanja. Spojevi ove vrste su samozaptivni i nije potrebno dodatno zaptivanje, na primer Teflon trakom ili kučinom. 

Spojeve treba formirati na lako dostupnim mestima.

Navojne spojnice i konektori

Univerzalne navojne spojnice sa unutrašnjim i spoljašnjim navojima ili takozvani konektori, raspoloživi su u prečnicima 14–20 mm. 

Navojne spojnice na strani spoja sa cevima ne zahtevaju upotrebu dodatnih zaptivki – čvrstoća je garantovana odgovarajućom konstrukcijom krajeva spojnice koji imaju ispust na koji se navlači cev. Na strani s navojem (unutrašnjim ili spoljašnjim) trebalo bi koristiti dodatnu zaptivku od kučine. 

Navojne spojnice, zbog specifičnosti fitinga i svog dizajna, ne zahtevaju dodatnu zaptivku. 

Navojne spojnice treba postavljati na lako dostupnim mestima.

Navojne spojnice i holenderi imaju konstrukciju koja omogućava povezivanje međusobno različitih i istovremeno ujednačenih PEXC i PERT² cevi i PERTAL² cevi.

Zahvaljujući univerzalnoj strukturi spojnica i holendera, izbegnuto je dupliranje fitinga, što se odražava na fleksibilniju i udobniju instalaciju, kao i uštedu prostora za skladištenje elemenata.

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.