Sistem KAN-therm ultraLINE

SYSTEM KAN-therm

ultraLINE

Primena
Opseg prečnika 14-32 mm
Primena

Primena u instalacijama:

Space

Pitka voda

Space

Greejanje

Pre primene, konsultujte se s nama

Kontakt
Space

Tehnološka toplota

Pre primene, konsultujte se s nama

Kontakt
Space

Hlađenje

Pre primene, konsultujte se s nama

Kontakt
Space

Komprimirani vazduh

Pre primene, konsultujte se s nama

Kontakt
Space

Tehnički gasovi

Space

Podno grejanje i hlađenje

Space

Stropno grejanje i hlađenje

Space

Zidno grejanje i hlađenje

Space

Grejanje i hlađenje spoljašnjih površina

Sistem KAN‑therm ultraLINE jeste odlična alternativa za unutrašnje distributivne, grejne ili rashladne instalacije i instalacije za vruću vodu u stambenim zgradama. Raspoloživi prečnici, čak do Ø32mm, pružaju fleksibilnost prilikom ugradnje zaokruženog sistema za grejanje, hlađenje i pijaću vodu u porodičnim kućama.

Pouzdana tehnologija povezivanja i male dimenzije ultraLINE konektora i fitnga čine ovo rešenje savršenim za upotrebu u podnim sistemima. 

Cev sa fleksibilnom legurom aluminijuma lako se i bezbedno može profilisati, što je čini izuzetno praktičnom kada se formiraju cevovodi od cevi velikog prečnika.

Sistem KAN-therm ultraLINE jeste i odlična alternativa za ugradnju u istorijskim zgradama.

U većini slučajeva, ove istorijske zgrade ne pružaju mogućnost provlačenja instalacija kroz građevinske particije, zbog ograničenja koja nameću propisi o konzervaciji. 

Nadgradna montaža grejnih instalacija korišćenjem sistema KAN‑therm ultraLINE je u takvim situacijama optimalno rešenje. Zahvaljujući svojim svojstvima, cevi sa Al slojem pružaju visoku estetsku vrednost instalacija ove vrste.

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.