Sistem KAN-therm ultraLINE

SYSTEM KAN-therm

ultraLINE

Cevi
Opseg prečnika 14-32 mm
Primena

Cevi

Sistem KAN‑therm ultraLINE projektantima, izvođačima radova i investitorima pruža mogućnost fleksibilne konfiguracije krajnjeg tehničkog rešenja, što je retkost na tržištu.

Izbor odgovarajuće opcije može biti uslovljen ne samo preferencijama ljudi koji učestvuju u investicionom procesu, već i specifičnostima investicije, odnosno potrebom da se u verskim ili istorijskim objektima, gde bi cevi sa slojem aluminijuma imale mnogo bolje performanse od cevi sa EVOH slojem, vrši nadzidna ugradnja.

Zato se u ultraLINE ponudi nalaze dve različite vrste plastičnih cevi koje se mogu istovremeno koristiti – spojene istim fitingom i istom kliznom navlakom:

  •  PEXC i PERT² cevi sa EVOH slojem u prečnicima od 14 do 20 mm
  • PERTAL² cevi sa Al slojem u prečnicima od 14 do 32 mm

KAN-therm ultraLINE – cevi sa EVOH slojem

KAN-therm ultraLINE – cevi sa aluminijumskim slojem

PEXC 14 × 2

PERT² 14 × 2

PERTAL² 14 × 2

PEXC 16 × 2,2

PERT² 16 × 2,2

PERTAL² 16 × 2,2

PEXC 20 × 2,8

PERT² 20 × 2,8

PERTAL² 20 × 2,8

PERTAL² 25 × 2,5

PERTAL² 32 × 3

Kod KAN‑therm ultraLINE, u celom rasponu prečnika od 14 do 32 mm, koriste se  cevi PERTAL² sa slojem aluminijuma. Cevi odgovaraju KAN‑therm ultraLINE fitinzima napravljenim od PPSU plastike, kao i mesinganim i plastičnim navlakama. 

Zbog ograničenog toplotnog izduženja cevi sa Al slojem, KAN-therm ultraLINE verzija je savršena kada je neophodno napraviti nadgradnu instalaciju.

Sistem KAN‑therm ultraLINE cevi sa EVOH slojem jeste inovativan pristup projektovanju i izgradnji unutrašnjih sistema cevi. Kombinacija dva različita tipa cevi, odnosno cevi sa EVOH ili Al slojem, ujedno je i kombinacija najvažnijih prednosti i svojstava tako izgrađenog sistema.

Cevi sa EVOH slojem raspoložive u prečnicima 14–20 mm i uglavnom se koriste u kućnoj distribuciji ugrađene ispod gipsa (distribucija kroz završne podne obloge ili prekrivene zidne žlebove), savršeno koristeći fenomen memorije oblika.

Cevi sa Al slojem obuhvaćene sistemom, prečnika 25–32 mm, savršeno koriste svoja plastična svojstva. Cevi takvih prečnika se najčešće koriste za instalacije glavnih vodova i eventualne ulazne cevi.

Ove dve verzije cevi mogu se spajati istim mesinganim ili PPSU fitinzima i istim kliznim navlakama.

PEXC i PERT2 cevi iz KAN‑therm ultraLINE PE ponude (prečnika 14–20 mm) napravljene su po najnovijoj 5L tehnologiji (petoslojnoj).

5L petoslojna konstrukcija garantuje najvišu zaštitu EVOH antidifuzionog premaza, tako što je postavljen u unutrašnjosti zida cevi. Pravilno nanet i neoštećen EVOH premaz efikasno štiti instalaciju od ulaska kiseonika i korozije.

EVOH antidifuzioni premaz (etil-vinil-alkohol) usklađen je sa standardom DIN 4726.

Cevi su opremljene toplotnom izolacijom, kako bi se uštedelo dragoceno vreme na mestu ugradnje i kašnjenje sa izradom cevovoda.

KAN‑therm ultraLINE cevi sa Al slojem

KAN‑therm ultraLINE cevi sa Al slojem, takođe poznate i kao kompozitne cevi, koriste plastična svojstva aluminijumskog sloja ugrađenog u strukturu zida cevi. Ovaj sloj omogućava slobodno formiranje i oblikovanje cevi i polaganje cevi čini lakim i udobnim.

Posebno odabrana legura aluminijuma je karakteristična po visokoj elastičnosti, što ultraLINE cevi sa slojem aluminijuma čini jedinstvenim i zbog čega se one mogu širiti tokom procesa montiranja spojeva.

Aluminijumski sloj se može spojiti laserskim sučeonim zavarivanjem i smanjiti fenomen prodiranja kiseonika u instalacije, ponašajući se kao EVOH antidifuzioni premaz.

Ovaj deo konstrukcije cevi je odgovoran i za ograničenje toplotnog širenja. Zato je ovaj tip cevi idealan ako se instalacija mora postaviti na gipsu.

Višeslojne cevi imaju i toplotnu izolaciju.

KAN-therm ultraLINE kvalitet

Kako bi se obezbedio i zadržao vrhunski kvalitet, KAN-therm ultraLINE cevi se moraju transportovati, skladištiti i koristiti na način definisan u smernicama u okviru KAN tehničke dokumentacije.

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.