System KAN-therm Profil

SYSTEM KAN-therm

Profil

Konstrukcija

Osnovni element konstrukcije podnog grejača izrađen u System KAN‑therm Profil su izolacione ploče (penaste polistirenske ploče) sa fabrički ugrađenim elementima za pričvršćivanje cevi za grejanje.

System KAN‑therm Profil ne zahteva nikakve dodatne elemente ili alate.

KAN-therm Profil toplotna izolacija

U ponudi je dostupno nekoliko vrsta toplotne izolacije u zavisnosti od potreba investicije i preferencija klijenata.

U zavisnosti od namene proestorije (opterećenje poda), mogu se koristiti pjenaste polistirenske ploče:

  • EPS 200 za podove sa povećanim opterećenjem kao što su sale za konferencije i predavanja
  • EPS T-24 dB za podove u prostorijama sa strogim zahtevima u pogledu zvučne izolacije, npr. TV i studiji za snimanje

Sve Profil pjenaste polistirenske ploče imaju posebne izbočine u svojoj konstrukciji za pričvršćivanje cijevi za grijanje na izolaciju.

KAN-therm Profil nudi i profilisanu foliju sa izbočinama za pričvršćivanje cevi. Ovaj proizvod se može koristiti kao pričvrsni element za cevi u renoviranju, kada želite da obezbedite prostoriju sa podnim grejanjem.

Profilisana konstrukcija ploča od penastog polistirena omogućava ugradnju cevi prečnika od 16 i 18 mm.

Penaste polistirenske ploče se isporučuju u limovima od 0,8x1,4 m i 0,6x1,2 m.

Izbor specifične toplotne izolacije vrši se u fazi projektovanja sistema podnog grejanja i hlađenja.

Dopunski elementi

Kompletna instalacija podnog grejanja zahteva upotrebu dodatnih materijala kako bi se obezbedio siguran rad:

  • Rubna traka koja deli grejnu ploču od konstruktivnih elemenata zgrade.
  • Dilataciona traka za podelu velikih površina na manje.
  • BETOKAN i BETOKAN Plus plastifikatori povećavaju otpornost grejne ploče na prekomerno pucanje tokom termičkog rada.

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.