SYSTEM KAN-therm

Rail

SYSTEMKAN-therm Rail je kompletan instalacioni sistem, namenjen za izgradnju instalacija podnog i zidnog grejanja i hlađenja, kao i instalacija grejanja i hlađenja spoljašnjih pstora. Glavni element za sidrenje cevi u System KAN-therm Rail su posebne plastične trake.

SYSTEM KAN-therm Rail se zasniva na specijalnim plastičnim trakama koje se koriste za pričvršćivanje cevi za grejanje. Plastične trake se mogu montirati direktno na pregradu zgrade, bez ikakve dodatne toplotne izolacije (pod, zid ili tlo) ili na pregradu zgrade na toplotnoj izolaciji, npr. Sistem KAN-therm Tacker (pod, zid).

SKZ
DIN

Sistem nudi nekoliko varijanti

Sistem nudi nekoliko varijanti plastičnih traka u zavisnosti od potreba i karakteristika investicije. Plastične trake za korita dolaze u dužim presecima i namenjene su za pričvršćivanje cevi određenog prečnika. Plastične modularne trake dolaze u kraćim delovima i omogućavaju pričvršćivanje cevi različitih opsega prečnika.

Dodatni elementi za profilisanje i povezivanje

System KAN-therm takođe pruža brojne dodatne elemente koji olakšavaju instalaciju kompletne instalacije, npr. specijalni lukovi za profilisanje i konektori "Klik".

Prednosti:

  • Univerzalna primena: kuće za jednu i više porodica, javni stambeni objekti, industrijske hale, skladišta, fudbalski tereni, parkinzi, spoljne saobraćajne rute.
  • Plastična konstrukcija otporna na koroziju
  • Sveobuhvatna i široka ponuda proizvoda
  • Visok kvalitet elemenata
  • Laka montaža
  • Mogućnost montaže cevi prečnika do 26 mm.

Bilo koji razmak cevi

Rail trake omogućavaju montažu cevi sa različitim razmacima, zahvaljujući čemu je moguće slobodno projektovati i položiti petlje podne i zidne instalacije.

Za sve vrste površinskih instalacija

Plastične trake se mogu montirati direktno na pregradu zgrade bez dodatne toplotne izolacije (pod, zid ili tlo) ili na toplotnu izolaciju (pod, zid). Elementi System KAN-therm Rail idealni su za instalacije za grejanje spoljašnjih prostora direktno ili delimično izloženih spoljašnjim vremenskim uslovima kao što su snežne padavine, formiranje sloja leda.

Laka montaža

Šinske trake se mogu montirati metalnim klinovima, tiplovima ili lepljivom trakom koji su deo konstrukcije trake.

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.