Space

ISO 9001

KAN , KAN, u težnji da obezbedi potpuno zadovoljstvo kupaca i brine o razvoju i modernizaciji System KAN-therm, održava najviši kvalitet isporučenog proizvoda i visok standard usluge. Potvrda tome je dokumentovan, implementiran i u potpunosti izveden Sistem upravljanja kvalitetom zasnovan na standardu ISO 9001:2015, čija je efikasnost podložna stalnom unapređenju. Sistem je sertifikovan od strane renomiranog sertifikacionog tela Lloid's Register Quality Assurance Limited.

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.