Sistem KAN-therm Inox

SYSTEM KAN-therm

Inox

Fitinzi
Opseg prečnika 12-168,3 mm
Primena

Fitinzi za System KAN‑therm Inox izrađeni su od čelika otpornog na koroziju (nerđajući čelik), hrom-nikl-molibden X2CrNiMo17‑12‑2, prema DIN‑EN 10088 izrađeni u skladu sa DIN‑EN 10312 prema AISI 316L.

Alternativa lemljenju

"Press" tehnologija primenjena u System KAN‑therm Inox omogućava brzu izradu pouzdanih spojeva pritiskom na konektore sa opšte dostupnim alatima za presovanje, eliminišući potrebu za navojem ili zavarom pojedinačnih elemenata sistema. Zahvaljujući ovom rešenju proces montaže instalacije, čak i kod cevi i fitinga velikog prečnika, sveden je na apsolutni minimum. Zahvaljujući ovoj tehnologiji povezivanja elemenata sistema dobija se najviši kvalitet i pouzdanost veze i visoku estetiku cele instalacije.

Connecting system elements in the "Press" technology makes it possible to obtain joints with minimum pipe cross-section narrowing, which considerably reduces pressure loss in the entire installation and produces excellent hydraulic conditions.

Nepropusnost i pouzdanost spojeva u System KAN-therm Inox garantuje specijalni zaptivni O-prsten i sistem za presovanje tipa „M“ u tri tačke.

Zaptivni O-prstenovi

Izdržljivost i raznovrsnost

Fitinzi za System KAN‑therm Inox su standardno opremljeni specijalnim O-prstenovima. U zavisnosti od operativnih parametara potrebnih za sistem i tipa medijuma koji se transportuje, fitinzi mogu biti opremljeni sa tri tipa O-prstenova:

  • EPDM fabrički montirano),
  • FPM/Viton (zelena – zamenjuje klijent)

Funkcija signalizacije nepritisnutih spojeva LBP 

Svi sistemski fitinzi System KAN-therm Inox opremljeni su funkcijom LBP (signalizacija nepritisnutih spojeva).  

LBP - Leak Before Press "nepritisnuto = nije čvrsto"

nepritisnuti spojevi nisu zategnuti i stoga ih je lako locirati. 

Funkciju LBP obavljaju specijalno projektovani O-prstenovi. Zahvaljujući posebnim žlebovima, LBP O-prstenovi omogućavaju laku proveru spojeva npritisnuti i tokom testa pod pritiskom - spojevi će procuriti. 

Kuglični ventili su namenjeni za direktnu montažu na sistem KAN-therm cevovode pomoću radijalne tehnologije presovanja u profilu „M“. 

Dostupne su 2 verzije:

A. Utisne cevi pritisnute sa obe strane

B. Utisne cevi i polupriključak sa ravnim zaptivačem

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.