Sistem KAN-therm Copper Gas

SYSTEM KAN-therm

Copper Gas

Fitinzi
Opseg prečnika 15-54 mm
Primena

Fitinzi za System KAN‑therm Copper Gas su izrađeni od CU-DHP (CV024A) bakra i 2.109 bronze.

Fitinzi za System KAN‑therm Copper Gas su dostupni u rasponu prečnika od 15–54 mm

Alternativa za lemljenje

"PRESS" tehnologija primenjena u System KAN‑therm Copper Gas omogućava brzu izradu pouzdanih spojeva pritiskom na konektore sa opšte dostupnim alatima za presovanje, eliminišući potrebu za lemljenjem pojedinačnih elemenata sistema. Ovo omogućava veoma brzu montažu instalacije, čak i u slučaju cevi i fitinga većeg prečnika. Zahvaljujući ovoj tehnologiji povezivanja elemenata sistema dobija se najviši kvalitet i pouzdanost veze i visoku estetiku cele instalacije.

"PRESS" technology

Joining system elements in the "PRESS" technology makes it possible to obtain joints with minimum pipe cross-section narrowing, which considerably reduces pressure loss in the entire installation and produces excellent hydraulic conditions.

Zaptivač O-prstena

Nepropusnost i pouzdanost spojeva u System KAN-therm Copper Gas se specijalnim O-prstenovima i sistemom za presovanje tipa „M“ u četiri tačke..

Navojni priključci

System KAN-therm Copper Gas nudi čitav niz konektora sa muškim i ženskim navojem.

Copper Gas fitinzi su opremljeni žutim NBR O-prstenovima.

Prijave van obima datih u tabeli uvek treba konsultovati sa kompanijom KAN.

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.