System KAN-therm Football

SYSTEM KAN-therm

Football

Cevi
Primena

Za instalacije površinskog grejanja i hlađenja, KAN nudi širok spektar cevi, kako po prečniku tako i po tipu. Ovo omogućava odabir tehnički i ekonomski optimalnog rešenja, istovremeno zadovoljavajući sve zahteve kupaca.

Za instilaciju spoljašnjeg površinskog grejanja i hlađenja preporučuju se dve glavne KAN‑therm cevi – PEXC i PERT cevi sa EVOH slojem i blueFLOOR PERT cevi.

KAN‑therm blueFLOOR PERT su visokokvalitetne cevi sa EVOH slojem namenjene za izradu instalacija za površinsko grejanje i hlađenje (klasa primene 4 prema ISO 10508).

Cevi se izrađuju u petoslojnoj (5L) tehnologiji, gde se svi slojevi trajno kombinuju u procesu proizvodnje.

Zahvaljujući upotrebi PE-RT polietilena (tip I) sa visokom toplotnom otpornošću i visokom fleksibilnošću proizvoda, KAN‑therm blueFLOOR PERT cevi su udobne za ugradnju čak i na niskim temperaturama.

EVOH sloj garantuje nepropusnost od prodiranja kiseonika u sistem, štiteći njegove komponente od korozije.

EVOH sloj (etil vinil alkohol) ispunjava zahteve DIN 4726.

Cevi su napravljene u skladu sa PN‑EN ISO 21003.

Prečnik i dužina namotaja cevi određuje se na osnovu proračuna i dizajna cele instalacije.

Obično se nude u kalemovima od 200 ili 100, pa čak i 600mb.

Za potrebe velikih projekata grejanja, dužina zavojnice se može pripremiti pojedinačno.

Univerzalne cevi PEXC, PERT (tip II) sa EVOH slojem, dostupne u ponudi System KAN-therm, mogu da se koriste i za izradu instalacija površinskog grejanja i hlađenja. PEXC i P-RT cevi se takođe izrađuju u petoslojnoj konstrukciji (5L) i dostupne su u rasponu prečnika od 12 do 25 mm.

Petoslojna (5L) konstrukcija uniformnih blueFLOOR PERT, PEXC i PERT cevi obezbeđuje EVOH sloj od oštećenja tokom montažnih radova.

Montaža grejnih petlji od KAN-therm cevi isporučenih u namotajima je mnogo lakša uz poupotrebu specijalnog odmotača cevi.

Mogućnost podešavanja odmotača omogućava rad i sa dugim namotajima cevi, tako da je rad brži i udobniji.

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.