Sistem KAN-therm Steel Sprinkler

SYSTEM KAN-therm

Sprinkler Steel

Primena
Opseg prečnika 22-108 mm
Primena

Primena u instalacijama:

Space

Instalacije za gašenje požara prskalicama

KAN-therm Steel Sprinkler može da se koristi u izgradnji stacionarnih prskalica i hidrantskih sistema za gašenje požara.

KAN‑therm Steel Sprinkler je predviđen za izgradnju cevovoda (ogranaka i razvodnih cevi) za sisteme za prskanje vode posle ventila za hitne slučajeve, u prostorijama koje karakteriše niska ili srednja opasnost od požara LH, OH1, OH2, OH3 i do OH4 u izložbenim halama, bioskopima, pozorištima i koncertnim salama.

Unutrašnje instalacije za gašenje požara

Mogućnost upotrebe System KAN-therm Steel Sprinkler u hidrantskim instalacijama je dozvoljena Državnom tehničkom procenom koju izdao CNBOP.

SYSTEM KAN-therm Steel Sprinkler pogodan je za unutrašnje, trajno navodnjavane, zatvorene hidrantske sisteme povezane sa jedne strane ili potpuno odvojene od sistema vode iz slavine.

Sprinkler instalacije

Sistem se može koristiti u vodenim (mokrim), stacionarnim instalacijama prskalica, odnosno ugrađenim sistemima za gašenje i gašenje požara, koji samostalno otkrivaju i signaliziraju požar i automatski pokreću proces gašenja.

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.