Space
Space
Space

SYSTEM KAN-therm

Automatics

KAN-therm SMART & Basic+ su dva nezavisna, kompletna sistema upravljanja koji omogućavaju održavanje toplotnog komfora u zgradi uz optimalan rad izvora grejanja ili hlađenja i visoku energetsku efikasnost celog sistema grejanja ili hlađenja.  

Raznovrsnost rešenja za tehnologiju grejanja i u prvim rešenjima veoma često korišćenih mešovitih sistema grejanja, npr. podno grejanje u kombinaciji sa konvencionalnim radijatorskim grejanjem, uprkos mnogim prednostima, bez odgovarajućih regulacionih elemenata, može dovesti do znatnih nelagodnosti. Obično pregrevanje, nedovoljno zagrevanje ili temperatura koja nije ujednačena u pojedinačnim prostorima izaziva ovu nelagodnost.

Nijedna ispravno konfigurisana automatska kontrola individualnih sistema grejanja ne može prouzrokovati značajne gubitke toplote (pregrejane prostorije), a samim tim i povećanje troškova rada sistema grejanja.

CE

System KAN-therm obezbeđuje dva nezavisna, kompletna sistema upravljanja, u zavisnosti od potreba investicije i preferencija kupaca. KAN-therm SMART označava bežični sistem automatizacije kontrole gde zidni termostati komuniciraju sa kontrolnim terminalom pomoću radio talasa. KAN-therm Basic+ je, sa druge strane, tradicionalni žičani sistem automatizacije koji zahteva ugradnju električnih kablova koji povezuju njegove pojedinačne elemente.

KAN-therm SMART i Basic+ su univerzalni sistemi koji se mogu koristiti u radijatorskim i površinskim instalacijama za grejanje i hlađenje.

KAN-therm SMART i Basic+ označava :

  • Visokokvalitetne materijale i moderan dizajn.
  • Mogućnost upraljanja na mreži (KAN-therm SMART)
  • Mala potrošnja energije servomotora - samo 1 W!
  • Jasan sistem komunikacije sa korisnikom – piktogrami
  • Mnoge korisne funkcije, kao što su zaključavanje za decu, režim pripravnosti, dan/noć ili automatski režimi rada, funkcije „Party“, „Holiday“
  • Radni NC i NO aktuatori
  • Verzije 230 V i 24 V
  • Mogućnost povezivanja dodatnih uređaja: modul pumpe, senzor tačke rose, eksterni sat, dodatni izvor toplote

Najvažniji element sistema automatizacije je zidni termostat. Ovaj uređaj sve vreme brine o našem toplotnom komforu tako što stalno prati uslove u prostoriji. Mora se postaviti na reprezentativno mesto, pa se zato velika pažnja posvetila njegovom izgledu i estetici. KAN-therm SMART i Basic+ termostati su što je najvažnije modernog i elegantnog dizajna.

Aplikacija đKAN Smart Control je inteligentni alat za upravljanje KAN-therm Smart sistemom automatizacije koji omogućava praćenje i podešavanje temperature u celoj kući sa bilo kog mesta u svetu.  

The "Quick Setup" function enables the configuration of System KAN-therm Smart directly from the app.

Zahvaljujući ugrađenoj „Start Smart“ funkciji koja osigurava da kontrolni sistem sazna o specifičnostima zgrade i mogućnosti snižavanja temperature noću i programiranja toplotnog komfora na nedeljnom nivou (vreme grejanja), sistem omogućava uštedu. do 20% toplotne energije.

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.