Space
Space
Space

SYSTEM KAN-therm

InoxFlow

KAN-therm InoxFlow je serija modernih kolektora od nerđajućeg čelika dizajniranih za instalacije vode iz slavine, tradicionalne instalacije grejača i moderne, energetski efikasne površinske instalacije. 

InoxFlow kolektori imaju novu, nerđajuću konstrukciju koja zamenjuje njihove veoma popularne mesingane ekvivalente na tržištu ugradnje. Još izdržljiviji materijal, promenjen oblik profila i veće mogućnosti stavljaju ih na čelo takozvanih vrhunskih proizvoda.

PZH

Rafinirani materijal vrhunskog kvaliteta. 

Nova linija InoxFlow kolektora je zasnovana na gredama od nerđajućeg čelika 1.4301. To je vrhunska metalna legura koja garantuje visoku izdržljivost i estetiku proizvoda. Profil grede ima garanciju od 10 godina.

2 puta veća efikasnost.

Inovativna proizvodna tehnologija i upotreba profila od nerđajućeg čelika sa većim unutrašnjim prečnikom i manjom debljinom zida su skoro udvostručili hidraulični kapacitet InoxFlow razdelnika u poređenju sa starim verzijama od mesinga.

InoxFlow kolektori:

  • Proizvodi preporučeni za određenu primenu.
  • Moderan dizajn i visoka estetika gotovog proizvoda..
  • Rigorozna kontrola kvaliteta proizvodnog procesa.
  • Mogućnost korišćenja u instalacijama punjenim mešavinama glikola.
  • Verzije sa meračem protoka do 2,5 l/min. Verzije su mera protokola do 2,5 l/min i takođe do 5 l/min dostupan.

Visoka otpornost na hloridne jone. 

U poređenju sa mesingom, nerđajući čelik je otporniji i na jone hlorida rastvorene u vodi, a ne postoji mogućnost migracije nepoželjnih elemenata (npr. olova) iz nekvalitetnih metalnih legura u vodu za piće, a to znači bolju higijenu i bezbednost.

Moderan dizajn. 

Posebno dizajnirane plastične obujmice i pokrivna ploča daju kolektorima veoma elegantan i profesionalan izgled. Poklopac je opcioni dodatak za sve InoxFlow kolektore, koji sređuje i štiti sve priključne elemente kolektora, posebno električne instalacije automatike za upravljanje.

100% poljska proizvodnja. 

KAN-therm InoxFlow kolektori su izrađeni od najkvalitetnijih materijala i komponenti. Razdelnici su 100% proizvedeni u Poljskoj, a detaljna kontrola kvaliteta procesa proizvodnje garantuje proizvod koji ispunjava najviše zahteve kupaca.

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.