System KAN-therm Tacker

SYSTEM KAN-therm

Tacker

Cevi
Primena

Za instalacije podnog grejanja i hlađenja KAN pruža širok izbor cevi, kako u pogledu prečnika, tako i u pogledu vrste. Osim mogućnosti izbora tehnički i ekonomski najoptimalnijeg rešenja, ovaj asortiman može zadovoljiti zahteve svih klijenata.

Za montažu površinskog grejanja i hlađenja (podnog, zidnog, plafonskog) preporučuju se dve glavne vrste KAN‑therm cevi – polietilenske cevi sa EVOH barijerom i cevi sa slojem aluminijuma.

KAN-therm bluePERT i bluePERTAL su visokokvalitetne cevi sa EVOH anti-difuzionim poklopcem i aluminijumskim slojem, namenjene za izgradnju instalacija za površinsko grejanje i hlađenje (klasa primene 4 prema ISO 10508).

Cevi se izrađuju u petoslojnoj tehnologiji (5L), gde su svi slojevi trajno povezani u procesu proizvodnje.

Zahvaljujući upotrebi polietilena sa povećanom toplotnom otpornošću PE-RT (tip I) i visokom fleksibilnošću proizvoda, KAN-therm bluePERT i bluePERTAL cevi su pogodne za ugradnju čak i na niskim temperaturama.

Naneti EVOH anti-difuzioni premaz kao i aluminijumski sloj garantuju nepropusnost od prodora kiseonika u instalaciju, štiteći njene elemente od korozije.

EVOH (etilen vinil alkohol) premaz protiv difuzije ispunjava zahteve DIN 4726.

Cevi su izrađene u skladu sa standardom PN-EN ISO 21003.

KAN-therm bluePERT cevi su dostupne u opsegu prečnika od 12-25 mm, u standardnim koturovima dužine 200 ili 300 m.

KAN-therm bluePERT cevi u dugim rolnama od 600 m su dodatna ponuda. Ova dužina namotaja značajno povećava pogodnost ugradnje grejnih petlji i sprečava stvaranje kratkih, teških delova cevi.

Univerzalne polietilenske cevi sa EVOH anti-difuzionim poklopcem: PEKSC, PERT (tip II) i PB dostupne u ponudi KAN-therm sistema mogu se koristiti i za instalacije površinskog grejanja i hlađenja. PEKSC i PERT cevi se takođe izrađuju u petoslojnoj konstrukciji (5L) i dostupne su u rasponu prečnika od 12 mm do 25 mm.

Polibutilenske (PB) cevi su dostupne sa prečnikom od 8 mm.

Petoslojna (5L) konstrukcija bluePERT, PEKSC i PERT II cevi štiti EVOH anti-difuzioni poklopac od oštećenja tokom instalacionih radova.

KAN-therm bluePERTAL cevi su dostupne u prečniku 16 mm. Nude se u standardnim koturovima od 200 ili 600 m. Čeono zavaren laserskom tehnikom, aluminijumski sloj deluje kao anti-difuzioni štit i garantuje nepropusnost od prodora kiseonika u instalaciju, štiteći njene elemente od korozije.

Montiranje grejnih krugova napravljenih od KAN-therm cevi sa kotura mnogo je lakše uz upotrebu posebnog uređaja za odmotavanje cevi.

Posebno osmišljeni kartoni omogućavaju postavljanje sistema bez vađenja cevi iz ambalaže.

Mogućnost prilagođavanja uređaja za odmotavanje omogućava i upotrebu kotura na kojima su namotane cevi velikih dužina, pa je rad brži i udobniji.

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.