Sistem KAN-therm ultraLINE

SYSTEM KAN-therm

ultraLINE

Pribori
Opseg prečnika 14-32 mm
Primena

Pribori

Sistem KAN‑therm ultraLINE u ponudi ima i profesionalne alate za montažu. Na raspolaganju su dve vrste alata.

Baterijski alat, posebno namenjen povezivanju elementa sistema KAN-therm ultraLINE, renomiranog nemačkog proizvođača Klauke, kao i ručni alat visoke klase.

Alati za proširivanje

Alati za proširivanje se koriste za širenje krajeva cevi (povećanje prečnika cevi). Ovaj proces je moguć zahvaljujući glavama za proširenje koje se postavljaju na ručni i električni alat.

Glave za proširenje su različitog dizajna i izgleda, u zavisnosti od vrste cevi koja se koristi.

Time se olakšava identifikacija alata čija upotreba onda postaje intuitivna.

Pravilno izabrana glava za proširenje cevi koja će se koristiti je veoma važan korak koji utiče na čvrstinu i izdržljivost sistema KAN‑therm ultraLINE.

Detaljne smernice za izbor glave za proširenje date su u KAN tehničkoj dokumentaciji.

Alati za krimpovanje

Alati za krimpovanje sadrže setove viljuški za krimpovanje. Za svaki prečnik postoje dve viljuške. Da bi se napravila spojnica određenog prečnika, postavite odgovarajući set viljuški na presu.

Dizajn viljuški alata za krimpovanje kod

sistema KAN‑therm ultraLINE pruža veliki izbor uglova za pristup fitingu (sve do 270°), što značajno povećava udobnost montaže sistema na teško dostupnim mestima.

Dodatne karakteristike sistema KAN‑therm ultraLINE 

SISTEM KAN‑therm ultraLINE omogućava instalaciju pomoću standardnih električnih uređaja koji se koriste za radijalno presovanje (npr. sistem KAN‑therm ultraPRESS). Ova opcija se koristi postavljanjem specijalnog adaptera sistema KAN‑therm ultraLINE u kombinaciji sa „Press“ alatom za krimpovanje.

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.