Sistem KAN-therm Steel

SYSTEM KAN-therm

Steel

Primena
Opseg prečnika 12-108 mm
Primena

Primena u instalacijama:

Space

Greejanje

Pre primene, konsultujte se s nama

Kontakt
Space

Tehnološka toplota

Pre primene, konsultujte se s nama

Kontakt
Space

Solarni sistemi

Pre primene, konsultujte se s nama

Kontakt
Space

Hlađenje

Pre primene, konsultujte se s nama

Kontakt
Space

Komprimirani vazduh

Pre primene, konsultujte se s nama

Kontakt
Space

Tehnički gasovi

Pre primene, konsultujte se s nama

Kontakt
Space

Tehnička ulja

Pre primene, konsultujte se s nama

Kontakt
Space

Industrijski sistemi

SISTEM KAN-therm Steel koristi se u stambenim zgradama i javnim objektima, za izgradnju novih, unutrašnjih instalacija za grejanje. Specifikacija materijala i sveobuhvatni set proizvoda omogućavaju izvođenje celovitih zatvorenih instalacionih kola pod pritiskom (bez prodiranja vazduha u instalacioni medijum).

Zbog jednostavnosti, brzine i bezbednosti montaže i zahvaljujući pouzdanoj i potpuno testiranoj „Press“ tehnologiji montaže (za koju nije potrebno koristiti otvoreni plamen), sistem KAN-therm Steel preporučuje se za zamenu starih, korodiranih čeličnih instalacija za grejanje u stambenim zgradama.

Niski koeficijent termičkog izduženja cevi i estetski izgled završnih elemenata sistema (pocinkovane cevi i fitinzi) čine ih idealnim za nadzidne grejne instalacije, npr. prilikom renoviranja starih, istorijskih zgrada kod kojih nije moguće postavljanje instalacija kroz strukturalne pregrade (cevi se polažu spolja).

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.