Sistem KAN-therm Copper

SYSTEM KAN-therm

Copper

Instalacija
Opseg prečnika 12-108 mm
Primena
Povezivanje elemenata na System KAN-therm Copper koristi jednostavnu, brzu i što je najvažnije, bezbednu (bez rada sa otvorenom vatrom) "Pres" tehnologiju - koja se sastoji od pritiskanja fitinga na cev pomoću specijalnih alata za presovanje

Svi alati za ugradnju System KAN-therm Copper su laki za upotrebu i ne zahtevaju posebne kvalifikacije.

Pogledajte kako je lako!

Postoji samo nekoliko jednostavnih koraka da napravite ispravan i čvrst spoj:

Isecite cev na potrebnu dužinu

Za sečenje cevi koristite posebne glodalice i napravite rez okomito na osu cevi.

Pripremite deo odsečene cevi

Sa ručnim podudaranjem žlebova, zakosite ((za prečnike 66,7 – 108 mm – poluokrugla turpija), unutrašnju i spoljašnju ivicu isečene cevi, uklonite sve strugotine koje mogu da oštete O-prsten tokom montaže.


Proverite prisustvo O-prstena

i njegovo stanje u fitingu

Umetnite

cev u fiting do potrebne dubine

Označite potrebnu dubinu umetanja cevi u fiting

Neophodno je postići tačnu čvrstoću spoja.


Postavite pravilno odabranu čeljust 

na fitingu i pritisnite ga.

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.