Sistem KAN-therm Inox

SYSTEM KAN-therm

Inox

Primena
Opseg prečnika 12-168,3 mm
Primena

Primena u instalacijama:

Space

Pitka voda

Space

Greejanje

Pre primene, konsultujte se s nama

Kontakt
Space

Tehnološka toplota

Pre primene, konsultujte se s nama

Kontakt
Space

Solarni sistemi

Space

Hlađenje

Pre primene, konsultujte se s nama

Kontakt
Space

Komprimirani vazduh

Pre primene, konsultujte se s nama

Kontakt
Space

Tehnički gasovi

Pre primene, konsultujte se s nama

Kontakt
Space

Tehnička ulja

Pre primene, konsultujte se s nama

Kontakt
Space

Industrijski sistemi

Pre primene, konsultujte se s nama

Kontakt
Space

Balneološke instalacije

SYSTEM KAN-therm Inox je predviđen za izgradnju novih, kompletnih (ulaznice i horizontalne dovodne cevi), instalacija unutrašnjeg grejanja, kao i instalacija tople i hladne vode iz slavine u stambenim objektima za više porodica.

Najviši standard!

Zbog visokog kvaliteta materijala koji se koristi za proizvodnju cevi i fitinga (nerđajući čelik), SYSTEM KAN‑therm Inox posebno se preporučuje za instalacije u zgradama višeg standarda ili u slučaju ulaganja sa višim režimom čistoće, kao što su instalacije za grejanje ili vodu iz slavine u bolnicama, laboratorijama, sobama za tretmane itd.

Nizak koeficijent termičkog izduženja cevi i estetski izgled gotovih elemenata sistema čine ih idealnim za grejanje na gips i instalacije vode iz slavine.

SYSTEM KAN‑therm Inox je odlična alternativa renoviranju starih istorijskih objekata koji ne nude mogućnost postavljanja instalacije u strukturalne pregrade.

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.