Sistem KAN-therm Copper

SYSTEM KAN-therm

Copper

Fitinzi
Opseg prečnika 12-108 mm
Primena

Fitinzi za System KAN‑therm Copper 

su napravljeni od CU-DHP (CV024A) bakra i 2.109 bronze. Fitinzi System KAN‑therm Copper su dostupni u rasponu prečnika 12–108 mm

"Press" tehnologija koja se koristi u System KAN‑therm Copper omogućava brze i pouzdane spojeve presovanjem konektora koristeći opšte dostupne alate za presovanje, eliminišući proces lemljenja pojedinačnih elemenata. Zahvaljujući ovom rešenju proces montaže instalacije, čak i kod cevi i fitinga velikog prečnika, sveden je na apsolutni minimum. Zahvaljujući ovoj tehnologiji povezivanja elemenata sistema dobija se najviši kvalitet i pouzdanost veze i visoku estetiku cele instalacije.

Connecting system elements in the "Press" technology makes it possible to obtain joints with minimum pipe cross-section narrowing, which considerably reduces pressure loss in the entire installation and produces excellent hydraulic conditions.

Nepropusnost i pouzdanost spojeva u System KAN-therm Copper garantuje specijalni zaptivni O-prsten i sistem za presovanje tipa „M“ u tri tačke.

Zaptivanje O-prstenom Izdržljivost i raznovrsnost

Fitinzi za System  KAN-therm Copper .su standardno opremljeni EPDM O-prstenovima.

Za specijalne primene kao što su mediji koji sadrže ulje ili rade na visokim temperaturama, FPM O-prstenovi se isporučuju zasebno.

Primene izvan obima internih instalacija tople vode, hladne vode i grejanja vode uvek treba konsultovati sa kompanijom KAN.

LBP funkcija signalizacije nepritisnutih zglobova

Svi fitinzi System KAN‑therm Copper imaju funkciju LBP (signalizirajući nepritisnute spojeve – „nepritisnuto = nije zategnuto“ – LBP – curenje pre pritiska). 

Curenje pre pritiska u celom opsegu prečnika!

LBP funkcija kontrolisanih curenja dostupna je u čitavom opsegu prečnika od 12 - 108mm, a obezbeđena je odgovarajućim dizajnom fitinga (tzv.  "ovalizacija" dopune).

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.