Space

Grupa KAN

KAN Grupa je iskusan proizvođač savremenih KAN-therm instalacionih sistema, priznatih u Poljskoj i širom sveta.


>30

godina na tržištu

>1100

osoba

68

država

Moderan pristup klasičnim rešenjima

O nama

Grupa KAN, sa sedištem u Bjalistoku, je iskusni poljski proizvođač i dobavljač KAN-therm ugradnih sistema. Od otvaranja poslovanja 1990. godine, KAN je svoju poziciju izgradio na jakim stubovima: profesionalnosti, inovativnosti, kvalitetu i razvoju.

KAN-therm je optimalan, kompletan instalacioni multisistem koji obuhvata najsavremenija, dopunjujuća, rešenja u oblasti cevnih instalacija vode i grejanja, ali i tehnoloških. To je odlična realizacija vizije o univerzalnom sistemu zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i strasti konstruktora KAN-a, rigoroznoj kontroli kvaliteta sirovina i finalnih proizvoda i konačno efikasnom prepoznavanju potreba tržišta instalacija u skladu sa zahtevima uravnotežene građevinske industrije.

KAN-therm - Sedište Centra za logistiku i proizvodnju

Logističko-proizvodni centar KAN

KAN Centar za logistiku i proizvodnju je osnovan 2016. godine u ekonomskoj podzoni Bialistok na zemljištu od 7 hektara. Centar se i dalje širi, sa trenutnom površinom od više od 12500 m² uključujući 4000 m² koje zauzima proizvodnja, 7500 m² magacina i više od 1000 m² poslovnog prostora.

>15200 m²

proizvodnje

>31000 m²

skladišta

KAN-therm - Proizvodnja

Prošlost i budućnost

Danas KAN zapošljava više od 1100 ljudi. Imamo mrežu ekspozitura u Poljskoj i inostranstvu. Proizvodi sa oznakom KAN-therm izvoze se u 68 zemalja sveta. Lanac distribucije pokriva Evropu i značajan deo Azije i Afrike.

Filozofija kompanije

Svoju sadašnju aktivnost i budućnost zasnivamo na čvrstim temeljima: iskustvo, kvalitet i inovativna rešenja. Istovremeno, slušamo glas klijenata, stalno prilagođavajući ponudu njihovim potrebama i poboljšavajući nivo usluge. Zbog toga smo stekli poverenje kako naših trgovinskih partnera, tako i korisnika ponuđenih tehničkih rešenja i našu kompaniju doživljavaju kao pouzdanog partnera dostojnog poverenja.

KAN-therm - Integracija

Želimo da ojačamo i razvijemo brend KAN‑therm, koji je već postao sinonim za pouzdanost i univerzalnost u građevinskim primenama. U potrazi za ekonomskim i organizacionim uspehom, KAN se rukovodi principima održivog razvoja – prijateljski nastrojenog prema ljudima i njihovoj okolini.

Kvalitet potvrđen testovima, praćen u svakoj fazi proizvodnje

.

50 godina

bez kvara na instalaciji

10 godina

garancija na SYSTEM
KAN-therm

Naš cilj

je da korisnicima obezbedi proizvode koji garantuju udobnost i savršen rad instalacije kao i osećaj potpune sigurnosti. Težimo apsolutno jednostavnom dizajnu i brzoj montaži naših sistema. Radi zdravlja naših korisnika obezbeđujemo proizvode najvišeg kvaliteta, proizvedene i korišćene u skladu sa prirodnim čovekovim okruženjem.

KAN-therm - Laboratorija
KAN-therm - KAN Laboratorija

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.