Sistem KAN-therm Inox Sprinkler

SYSTEM KAN-therm

Sprinkler Inox

Fitinzi
Opseg prečnika 22-108 mm
Primena

Fitinzi u

System KAN-therm Inox Sprinkler su izrađeni od legiranog čelika X2CrNiMo17‑12‑2 no. 1.4404 (AISI 316L).

Nepropusnost spojeva cevi i fitinga u System KAN‑therm Inox Sprinkler garantuju visokokvalitetni O-prstenovi od etilen-propilen gume (EPDM) otporne na temperaturu i primena trosmernog "M" profila za spajanje.

Svi elementi su opremljeni LBP (Leak Before Press) funkcija signalizacije nepritisnutih spojeva, zasnovana na posebnoj strukturi zaptivnih O-prstenova.

Konstrukcija fitinga i način njihove montaže ne zahtevaju rad sa otvorenom vatrom i smanjuju na najmanju meru rizik od pojave grešaka u montaži.

Kompatibilnost

"Groove" adapterske spojnice obezbeđuju punu kompatibilnost System KAN‑therm Inox Sprinkler sa čeličnim žlebljenim sistemima primenom tehnologije navojnog spoja.

Savitljiva creva dužine do

2000 mm, u kućištu od nerđajućeg čelika, za brzu i laku montažu instalacije u spuštene plafone.


Četvorosmerni fitinzi i klizni konektori sa ženskim navojem

omogućavaju prilagođavanje montaže obliku zgrade. Klizni fitinzi nisu opremljeni graničnicima za umetanje cevi, pa su stoga idealno rešenje za nivelisanje linije prskalice (alternativa fleksibilnim crevima)

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.