Space

Zašto MI

Kompanija KAN, njeni proizvodi pod brendom KAN-therm, kao i njena obuka i marketinške aktivnosti više puta su prepoznati i nagrađivani u zemlji i inostranstvu.

Dugogodišnje prisustvo na tržištu omogućilo nam je da steknemo neophodno iskustvo, zahvaljujući kojem smo u mogućnosti da ispunimo i najrazličitija očekivanja naših kupaca.

>30

godina na tržištu

>1100

osoba

68

država

Proces razvoja proizvoda

KAN proizvodi se proizvode više od 30 godina.

Tokom ovog vremena razvijeni su visoki standardi u pogledu proizvodnje i kvaliteta proizvoda i njihovog uticaja na životnu sredinu.

Proizvodnja se odvija pod budnim nadzorom dobro opremljene istraživačke laboratorije kompanije. Proizvedene elemente kontrolišu i spoljne laboratorije. Proizvodnja, kao i celokupna delatnost kompanije, odvija se pod kontrolom odvija se pod kontrolom ISO 9001 sistem upravljanja kvalitetom, sertifikovanog od strane renomirane institucija Lloyd\'s Register Quality Assurance Limited.

Dizajn

Vlasničko rešenje od samog početka

Izrada prototipova

Inovacija mora biti jedinstvena

Testiranje

Poboljšanje je naša strast

Proizvodnja

0% potrošnje vode u proizvodnji

Kontrola kvaliteta

Mi isporučujemo samo sertifikovane proizvode

Logistika

Blagovremena isporuka i lak pristup

Proizvodnja

Pproizvodni pogoni komppanije KAN u Poljskoj proizvode visokokvalitetne polietilenske i polipropilenske plastične cevi, PPSU i PP-R plastične i mesingane fitinge, metalne razdelnike i fitinge, toplotnu izolaciju za podno grejanje i široku paletu proizvoda od lima, uključujući i instalacione ormare.

KAN je prvi i do sada jedini proizvođač modernih PPSU instalacionih fitinga u Poljskoj.

Ekologija

KAN‑therm sistemi doprinose ispunjavanju ekoloških zahteva u savremenoj gradnji, u skladu sa uslovima sistema za procenu energetske efikasnosti i uticaja zgrada na životnu sredinu. KAN podržava građevinska i materijalna rešenja koji su kompatibilni sa idejom održive, ekološki prihvatljive gradnje.
Upotreba KAN‑therm instalacija može smanjiti potrošnju vode u zgradi, optimizovati potrošnju energije i takođe poboljšati toplotni komfor u zatvorenom prostoru. Takođe garantuje obezbeđivanje zdravog, doslednog kvaliteta vode za piće. Za sve investitore kojima je bliska ideja održive gradnje, izbor KAN‑therm instalacije znači povećanje ekološke vrednosti njihovih objekata!

Laboratorija

Svoju sadašnju aktivnost i budućnost zasnivamo na čvrstim temeljima: iskustvu, kvalitetu i inovativnim rešenjima. Istovremeno, slušamo glas klijenata, stalno prilagođavajući ponudu njihovim potrebama i poboljšavajući nivo usluge. Zbog toga smo zadobili poverenje i naših trgovinskih partnera i korisnika ponuđenih tehničkih rešenja i KAN je percipiran kao pouzdan i partner dostojan poverenja.

50 godina

bez kvara na instalaciji

10 godina

garancija na SYSTEM
KAN-therm

Kontrola kvaliteta - Garancija

Svoju sadašnju aktivnost i budućnost zasnivamo na čvrstim temeljima: iskustvu, kvalitetu i inovativnim rešenjima. Istovremeno, slušamo glas klijenata, stalno prilagođavajući ponudu njihovim potrebama i poboljšavajući nivo usluge. Zbog toga smo stekli poverenje i naših trgovinskih partnera i korisnika ponuđenih tehničkih rešenja, a KAN se doživljava kao pouzdan i partner dostojan poverenja.

Želimo da ojačamo i razvijemo brend KAN-therm, koji je već postao sinonim za pouzdanost i univerzalnost u građevinskim primenama. U potrazi za ekonomskim i organizacionim uspehom, KAN se rukovodi principima održivog razvoja – prijateljski nastrojenog prema ljudima i njihovoj okolini.

Naš cilj

je da korisnicima obezbedi proizvode koji garantuju udobnost i savršen rad instalacije kao i osećaj potpune sigurnosti. Težimo apsolutno jednostavnom dizajnu i brzoj montaži naših sistema. Radi zdravlja naših korisnika obezbeđujemo proizvode najvišeg kvaliteta, proizvedene i korišćene u skladu sa prirodnim čovekovim okruženjem.

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.