System KAN-therm NET

SYSTEM KAN-therm

NET

Cevi
Primena

Za instalacije površinskog grejanja i hlađenja, KAN nudi širok spektar cevi, kako po prečniku tako i po tipu. Ovo omogućava odabir tehnički i ekonomski optimalnog rešenja, istovremeno zadovoljavajući sve zahteve kupaca.

Za ugradnju površinskog grejanja i hlađenja (podno, zidno, plafonsko) preporučuju se dve glavne KAN‑therm cevi – polietilenske cevi sa EVOH slojem i cevi sa AL slojem

KAN-therm bluePERT i bluePERTAL su visokokvalitetne cevi sa EVOH anti-difuzionim poklopcem i aluminijumskim slojem, namenjene za izgradnju instalacija za površinsko grejanje i hlađenje (klasa primene 4 prema ISO 10508).

Cevi se izrađuju u petoslojnoj tehnologiji (5L), gde su svi slojevi trajno povezani u procesu proizvodnje.

Zahvaljujući upotrebi polietilena sa povećanom toplotnom otpornošću PE-RT (tip I) i visokom fleksibilnošću proizvoda, KAN-therm bluePERT i bluePERTAL cevi su pogodne za ugradnju čak i na niskim temperaturama.

Naneti EVOH anti-difuzioni premaz kao i aluminijumski sloj garantuju nepropusnost od prodora kiseonika u instalaciju, štiteći njene elemente od korozije.

EVOH (etilen vinil alkohol) premaz protiv difuzije ispunjava zahteve DIN 4726.

Cevi su izrađene u skladu sa standardom PN-EN ISO 21003

KAN-therm bluePERT cevi su dostupne u opsegu prečnika od 12-25 mm. Nude se u standardnim koturovima od 200 ili 300 i 600 m (u zavisnosti od prečnika)

KAN-therm bluePERTAL cevi su još jedan veoma popularan tip cevi na tržištu za izradu instalacija za površinsko grejanje i hlađenje. Reč je o univerzalnim polietilenskim cevima, izrađenim u višeslojnoj konstrukciji sa korišćenjem aluminijumskog sloja (klasa primene 1-5 prema ISO 10508).

Sučeono zavareni aluminijumski sloj, koristeći lasersku tehnologiju, deluje kao anti-difuzioni sloj i garantuje nepropusnost od prodora kiseonika u sistem, štiteći njegove komponente od korozije.

Cevi su napravljene u skladu sa PN‑EN ISO 21003.

PERTAL cevi su dostupne u rasponu prečnika od 16-25mm.

Nude se u standardnim koturovima od 200 ili 300 rm.

Najpopularniji prečnici su takođe dostupni u kalemovima od 600 rm.

Montaža grejnih petlji od KAN-therm cevi isporučenih u namotajima je mnogo lakša uz upotrebu specijalnog odmotača cevi.

Posebno pripremljeni kartoni omogućavaju ugradnju sistema bez vađenja cevi iz pakovanja.

Mogućnost podešavanja odmotača omogućava rad i sa dugim namotajima cevi, tako da je rad brži i udobniji.

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.