System KAN-therm Press

SYSTEM KAN-therm

ultraPRESS

Fitinzi
Opseg prečnika 16-63 mm
Primena

KAN‑therm ultraPRESS fitinzi se sastoje od četiri ključna elementa:

  • telo napravljeno od mesinga visokog kvaliteta CW617N ili napredne PPSU plastike,
  • plastični prsten za pozicioniranje koji štiti od kontaktne korozije ili materijala različitog potencijala,
  • dvostruki O-prsten EPDM zaptivanje,
  • izdržljiva presovana čaura od nerđajućeg čelika 1.4301.

Pogled i presek na a KAN-therm ultraPRESS sa prstenastim fitingom u boji:

1. Telo spojnice
2. Navlaka od presovanog nerđajućeg čelika sa otvorima za pregled
3. EPDM O-prstenovi
4. Plastični prsten u boji
5. Rupe za pregled u čauri od nerđajućeg čelika

KAN‑therm ultraPRESS LBP fitingi su raznovrsni i tako mogu spojiti različite vrste cevi, tj. PEXC, PERT i PERTAL. Ova jedinstvena karakteristika osigurava da se konačno rešenje može konfigurisati po želji.

Construction material and the method of making the pipe and fitting connection make it possible to lay the installation in System KAN‑therm ultraPRESS in layers of structural partitions (in flooring finishing coats and under layers of plaster) without any limitations.

Svaki KAN-therm ultraPRESS fiting je opremljen posebnim plastičnim prstenom u boji od čega zavisi od prečnika cevi koja se spaja.

Svi KAN‑therm ultraPRESS fitinzi u rasponu prečnika 16-32 mm imaju jedinstveni LBP dizajn – „curenje pre pritiska“ – loše izvedene spojeve signalizira curenje vode u fazi. prethodnog punjenja instalacije bez pritiska, pre ispitivanja pod pritiskom. Ova funkcija je u skladu sa DVGW smernicama („kontrolisano curenje“).

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.