System KAN-therm PP Green

SYSTEM KAN-therm

PP Green

Cevi
Opseg prečnika 20-200 mm
Primena

Široka ponuda polipropilenskih cevi pruža mogućnost primene cevi sistema KAN-therm PP Green u skoro svim tipovima instalacije, od centralnog grejanja, preko instalacija za vruću i hladnu vodu i instalacija za komprimovani vazduh, sve do posebnih instalacija dizajniranih za prenos agresivnih medijuma i do tehnoloških instalacija.

PPR cevi

Cevi KAN-therm PP PPR so homogene in ne zahtevajo dodatne mehanske obdelave pred postopkom varjenja. Najpogosteje se uporablja za gradnjo instalacij z nizko in srednjo temperaturo medija, kot so hladna in topla vodovodna voda, stisnjen zrak ali instalacije za prenos agresivnih medijev.

Raspoložive su u opsegu PN 16/S3,2 (SDR7,4) i PN 20/S2,5 (SDR6).

stabiAL PPR cevi

KAN-therm PP stabiAL PPR cevi, u kojima se koristi armaturni sloj od aluminijumske trake, koji je deo strukture cevi. Ova vrsta cevi, zbog niskog koeficijenta toplotnog izduženja, najčešće se koristi za izgradnju instalacija sa visokom temperaturom prenošenog medijuma, na primer za centralno grejanje. Dostupan u seriji PN 20/S2.5 (SDR6).

stabiGLASS PPR cevi

KAN-therm PP stabiGLASS PPR su cevi čija konstrukcija kombinuje upotrebljivost stabi cevi i lakoću montaže homogenih cevi. Zahvaljujući upotrebi sloja staklenih vlakana, cevi ne zahtevaju dodatnu mehaničku obradu (uklanjanje sloja Al folije) pre procesa zavarivanja i istovremeno imaju nizak koeficijent termičkog izduženja. Ove vrste cevi se najčešće koriste za izgradnju instalacija sa visokom temperaturom prenošenog medija, na primer za centralno grejanje. Dostupan u serijama PN 16/S3.2 (SDR7.4) i PN 20/S2.5 (SDR6).

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.