System KAN-therm PP Green

SYSTEM KAN-therm

PP Green

Instalacija
Opseg prečnika 20-200 mm
Primena

Povezivanje elemenata sistema vrši se zavarivanjem otvora (toplotna polifuzija) korišćenjem električnih zavarivača. Ovom tehnikom zavarivanja ostvaruje se ujednačenost spojeva i garantuje izuzetno čvrsta i mehanički izdržljiva instalacija.


Skraćivanje cevi na potrebnu dužinu vrši se pod pravim uglom u odnosu na osu cevi korišćenjem sekača za plastične cevi. Nije dozvoljeno korišćenje drugih alata ili loših sekača (koji su tupi ili okrnjeni).

Stavite kliznu navlaku na cev. Simetrična konstrukcija omogućava istovremenu montiranje na oba kraja.

Cevovodi prečnika 90–200 mm se takođe mogu sučeono zavarivati (bez fitinga).

  1. Guljenje spoljašnjeg sloja cevi do veličine otvora fitinga, na primer
  2. Čišćenje površine oguljenog dela cevi alkoholom

3. Označavanje dubine umetanja

4. Umetanje cevi u konektor

5. Programiranje mašine za zavarivanje laserskim skenerom (mašina za zavarivanje podešava parametre automatski)

6. Početak procesa zavarivanja – cev se ne sme okretati, savijati ili izvlačiti tokom procesa.

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.