Space

Sajmovi

Poslednji sajmovi

KAN grupa na 54. međunarodnom HVAC&R kongresu i izložbi u Beogradu
KAN grupa na 54. međunarodnom HVAC&R kongresu i izložbi u Beogradu

Beograd je glavni i najveći grad Srbije.  Jedan je od najvećih gradova jugoistočne Evrope i treći po broju stanovnika grad na obali Dunava.&nb...

Pogledaj više
Sajam Hungarotherm 29. mart - 2. april
Sajam Hungarotherm 29. mart - 2. april

Kompanija KAN-therm imala je čast da učestvuje na sajmu Hungarotherm, koji je održan u Budimpešti od 29. marta do 2. aprila. Bio je to odličan trenuta...

Pogledaj više

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.