System KAN-therm Football

SYSTEM KAN-therm

Football

Konstrukcija
Primena

KAN-therm Football označava niz međusobno povezanih elemenata, izrađenih u skladu sa pripremljenom projektnom i građevinskom dokumentacijom.

Među najvažnijim su:

  • Kolektori velike površine
  • Trake za cevi
  • Obujmice za pričvršćivanje traka

Kolektori velike površine

Izrađuju se od polipropilena, njihov izgled i prečnik se svaki put biraju pojedinačno za konkretnu investiciju. Specijalni sistem spajanja garantuje nepropusnost i mehaničku čvrstoću i može se položiti direktno u zemlju.

Trake za cevi i kopče za pričvršćivanje.

Izrađene od plastike i dostupne u dve konstrukcije: korito i modularno.

Trake za korita dolaze u delovima od 1 do 2 m. Omogućavaju ugradnju cevi specifičnih prečnika od 8 do 25 mm, sa razmakom od 5 cm.

Modularne trake dolaze u delovima od 0,2 m do 1 m. Omogućavaju ugradnju cevi specifičnih prečnika 12-17 mm, 16-17 mm i 12-22 mm, sa razmakom od 10 cm.

Strips are mounted to the floor with special clips.

U slučaju polaganja traka na tvrdu podlogu kao što je betonska košuljica, za učvršćivanje trake mogu se koristiti tiple za beton.

Pogledajte investiciju napravljenu korišćenjem System KAN-therm Football:

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.