Space

Nagrade

Pošto se naši sistemi kupuju na većini kontinenata, posedujemo brojne sertifikate najvećih svetskih organizacija i mnoge patente.

Space

Nagrade

Proizvodi KAN i KAN‑therm, kao i obuke i marketinške akcije su više puta prepoznati i nagrađivani u zemlji i inostranstvu.

Kao priznanje delatnosti kompanije, kvalitet i pouzdanost njenih proizvoda ogledaju se u brojnim prestižnim nagradama i nagradama, kao i svim patentima, odobrenjima i deklaracijama koje potvrđuju prestiž našeg brenda.

Nagrade, certifikati i priznanja

Best Quality Employer 2024

Ponosni smo što smo dobili nagradu za najboljeg poslodavca! Sa velikim zadovoljstvom i ponosom objavljujemo da je našoj kompaniji dodeljena prestižna nagrada za najboljeg poslodavca. Ova nagrada predstavlja priznanje za naše stalne napore da stvorimo izuzetno radno okruženje koje podržava, motiviše i omogućava profesionalni i lični razvoj naših zaposlenih.

OVGW sertifikat

Sa ponosom objavljujemo da su sistemi KAN-therm ultraLINE i KAN-therm PRESS dobili austrijski OVGW sertifikat.

Sistem KAN-therm ultraLINE sa KIWA sertifikatom!

Sada možemo zvanično da pokažemo naš novi KIWA sertifikat!

VdS certifikat za sustave KANtherm Steel Sprinkler i Inox Sprinkler

VdS sertifikat je međunarodno priznat dokument koji garantuje najviše standarde  sigurnosti i sistema za zaštitu od požara.

LRQA

Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA) Sertifikat

Sertifikat odobren od strane Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA), vodeće međunarodne i priznate sertifikacione kuće, potvrđuje da kompanija KAN održava najviši kvalitet isporučenog proizvoda i visok nivo usluge. LRQA, kao jedna od najvećih i globalno priznatih sertifikacionih organizacija, obezbeđuje usaglašenost sa međunarodnim standardima kvaliteta.

Sysmi KAN-therm ultraLINE, PRESS i Inox sa OVGW sertifikatom

Kvalitet System KAN-therm ultraLINE, PRESS i Inox je potvrdilo testiranje nemačkog OVGW sertifikata da sistemi ispunjavaju tehničko-higijenske zahteve
omogućavajući im da se koriste u sanitarnim instalacijama.

2019

SKZ sertifikat

Oznaka kvaliteta koju je uspostavio SKZ potvrđuje da su naše PE-RT tip I i II i  PE-Xc cevi prošle testove i sertifikaciju i ispunjavaju zahteve visokog kvaliteta.

Ovde je! DIN CERTCO za PE-RT i PE-Xc cevi

DIN CERTCO je DIN sertifikaciono telo Nemačkog instituta za standardizaciju i Udruženja tehničkih inspekcija Grupe Rheinland. Dugogodišnje nacionalno i međunarodno iskustvo osigurava visoko priznanje ovoj organizaciji.

1997-2011

Nagrada Zlatni monter

KAN je takođe šestostruki dobitnik prestižne nagrade Zlatni instalater (dva puta 2011., 2008., 2002., 1999. i 1997. godine).

2013-2015

Zlatni amblem na Međunarodnom takmičenju kvaliteta

Dobitnik Zlatnog grba na Međunarodnom takmičenju kvaliteta 2015, 2014, 2013. za najviši kvalitet SYSTEM KAN-therm.

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.