TBS

SYSTEM KAN-therm

TBS

KAN‑therm TBS je celovit instalacioni sistem, dizajniran za postavljanje instalacija za podno i zidno grejanje i hlađenje po metodi suve gradnje. Glavni element za sidrenje cevi kod KAN‑therm TBS sistema je posebno dizajnirana profilisana tabla stiropora sa metalnim lamelama.

Vodeno podno grejanje zasnovano na KAN‑therm TBS tablama pripada strukturama podnog grejanja napravljenim po metodi suve gradnje. Grejne cevi postavljaju se u žlebove posebno profilisanih izolacionih panela, a zatim prekrivaju suvim estrih tablama čija debljina zavisi od projektovanog opterećenja poda. Toplota se sa grejnih cevi ravnomerno prenosi na suve estrih ploče kroz zračeće čelične lamele unutar žlebova tabli

Tehnički podaci sistema KAN‑therm TBS i faktori koji utiču na izbor i montažu dati su u dokumentu KAN‑therm Priručnik za površinsko grejanje i hlađenje.

SKZ
DIN

Za drvene građevinske objekte i lake konstrukcije. 

Sistem KAN-therm TBS dizajniran je za drvene konstrukcije tamo gde konstrukcija ne može biti izložena visokom opterećenju tradicionalne betonske košuljice. 

Niska visina montaže. 

Konstrukcija koja se dobija sistemom KAN-therm TBS je karakteristična po maloj visini. Zato se ovaj sistem često koristi za renoviranje ili ugradnju zidnih instalacija za grejanje i hlađenje metodom suve gradnje.

Prednosti sistema KAN-therm TBS:

  • Univerzalna primena: podne i zidne instalacije u suvoj gradnji
  • Sveobuhvatna i široka ponuda proizvoda
  • Visok kvalitet elemenata
  • Laka i brza montaža
  • Alat za rezanje žlebove u stiroporu

Brza montaža. 

Ugradnja sistema je veoma laka i brza i može je izvršiti jedna osoba.

Spreman za rad odmah nakon polaganja. 

Instalacije sistema KAN-therm TBS mogu se pokrenuti odmah nakon polaganja. Nema potrebe za dugotrajnom pripremom za postavljanje estriha. Nakon što instalacija bude položena, završna podna obloga se odmah može postaviti. 

Za sportske podove.

Zahvaljujući načinu pričvršćivanja ovih cevi, TBS table su idealne za instalacije podnog grejanja u sportskim objektima sa vazdušnim zazorom.

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.