Space
Space
Space

SYSTEM KAN-therm

Copper Gas

15-54 mm

Instalacioni sistem koji se sastoji od konektora od visokokvalitetnog CU-DHP bakra i 2.109 bronze u prečniku od Ø15 do Ø54 mm.

Sistem kreiran da zadovolji potrebe najzahtevnijih klijenata, istovremeno garantujući laku i brzu montažu zahvaljujući PRESS tehnologiji. 

DVGW
KIWA
OVGW
BSI

Bezbednost

Bez otvorene vatre ili visokih temperatura tokom instalacije eliminiše se rizik od požara. Stoga, System KAN-therm Copper Gas je idealno rešenje za popravke starih instalacija i renoviranja

Jednostavnost i pouzdanost

Oni omogućavaju korišćenje sistema bez ikakve dodatne obuke - možete početi sa radom System KAN-therm Copper Gas odmah!

  Prednosti System KAN-therm Copper Gas
  • Jednostavna i brza tehnologija povezivanja - PRESS
  • Najpopularniji na tržištu, visoko precizan "M" profil za pritiskanje u tri tačke
  • brza i pouzdana montaža, bez lemljenja ili zavrtanja, eliminišući opasnost od požara
  • Širok raspon prečnika od 15 - 54 mm
  • Funkcija LBP - u celom rasponu prečnika! 
  • Brza identifikacija prečnika zahvaljujući označavanju fitinga
  • za jednostavno pričvršćivanje cevi
  • Visoka otpornost na koroziju 
  • Najviša estetika završene instalacije

Pouzdana stezaljka u tri tačke

Prilikom ugradnje, stezaljka je napravljena u glavne tri tačke fitinga čime se obezbeđuje izuzetno siguran spoj.

Uštede

Jednostavna i brza tehnologija povezivanja i kratko vreme pripreme garantuju značajne uštede tokom cele instalacije.

Instalacije napravljene u

System KAN‑therm Copper Gas se odlikuju estetskim izgledom. Instalacija koja se sastoji od standardnih elemenata sistema će odgovarati svakom dekoru.

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.