System KAN-therm WALL

SYSTEM KAN-therm

WALL

Konstrukcija
Primena

Osnovni elementi sistema KAN‑therm Wall su gips-vlaknasti paneli dizajnirani za zidne instalacije grejanja i hlađenja.

„Klik“ konektori za izradu dovodnih instalacija za grejne i rashladne panele upotpunjuju ponudu sistema KAN-therm Wall.

KAN-therm Wall grejni i rashladni paneli

Paneli se sastoje od gipsa i celuloznih vlakana dobijenih od reciklirane hartije. Ove dve prirodne sirovine su pomešane sa vodom bez ikakvih dodatnih vezivnih supstanci, presovane pod visokim pritiskom i zatim impregnirane vodootpornim sredstvom i isečene na određene dimenzije

U proizvodnji gips-vlaknastih panela nije korišćen lepak i zato su potpuno bez mirisa i ne sadrže supstance opasne po zdravlje

Grejni i rashladni paneli SISTEMA KAN‑therm WALL za sisteme suvih zidova su gips-vlaknasti paneli sa urezanim žlebovima i PB polibutilenskim ili PE-RT polietilenskim cevima prečnika 8 × 1 mm postavljenim iznutra. Grejni i rashladni paneli SISTEMA KAN‑therm Wall raspoloživi su u nekoliko različitih veličina sa različitim razmakom između cevi i različitim rasporedima cevi na panelu. Zahvaljujući takvoj konfiguraciji, grejni i rashladni sistemi paneli se veoma lako slažu čak i na geometrijski najsloženijim zidnim površinama. Neaktivne zidne površine mogu se prekriti dopunskim gips-vlaknastim panelima iz ponude KAN-therm Wall sistema.

Za popunjavanje prelaza između KAN-therm Wall panela preporučuje se posebni lepak.

Paneli se međusobno spajaju kako bi se postigla kompaktna, monolitna grejna i rashladna struktura.

Dopunski elementi

U ponudi su „Klik“ konektori za dovodne instalacije panela za grejanje i hlađenje.

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.