Space

Garancija kvaliteta

Cilj i obaveza KAN-a su da ispuni sva očekivanja kupaca i obezbedi njihovo zadovoljstvo kvalitetom isporučenih proizvoda. Ovaj cilj se ostvaruje korišćenjem vrhunskih komponenti u proizvodnji, strogom kontrolom kvaliteta proizvodnih procesa i brigom o nivou usluge. Proizvodi se isporučuju ne samo u najvišem kvalitetu, već su napravljeni i korišćeni u skladu sa prirodnim čovekovim okruženjem.

The quality of products offered by KAN is controlled by external, renowned testing organisations and in our well-equipped laboratory. Savremena, profesionalna oprema za ispitivanje omogućava stalno praćenje proizvodnih procesa, ispitivanje tehničkih parametara i performansi proizvoda. Laboratorija kompanije je i poligon za nova rešenja dizajnirana u skladu sa politikom kontinuiranog razvoja od strane projektantske kancelarije u kompaniji KAN-a.

Production, as well as all company activities, takes place under the supervision of the quality management system EN ISO 9001.

Zahvaljujući navedenim akcijama, KAN je stekao prepoznatljivost svojih kupaca i percipiran je kao pouzdan i partner dostojan poverenja.

Uslovi garancije kompanije KAN>>

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.