System KAN-therm Rail

SYSTEM KAN-therm

Rail

Konstrukcija

Osnovni element konstrukcije za površinsku ugradnju u System KAN-therm Rail su plastične trake koje pričvršćuju cevi za grejanje.

Rail trake se takođe mogu koristiti zajedno sa toplotnom izolacijom, npr. od KAN-therm Tacker.

Sistem ne zahteva upotrebu dodatnih alata.

Dodatni profilacioni elementi i spojnice upotpunjuju ponudu.

Rail trake

Izrađene od plastike i dostupne u dve konstrukcije: korito i modularno.

Trake za korita dolaze u delovima od 1 do 2 m. Omogućavaju ugradnju cevi specifičnih prečnika od 8 do 25 mm, sa razmakom od 5 cm.

Modularne trake, dolaze u presecima od 0,2 m do 1 m. Omogućavaju ugradnju cevi specifičnih prečnika 12-17 mm, 16-17 mm i 12-22 mm, sa razmakom od 10 cm.

Elementi za profilisanje i spojnice

Za najmanje prečnike cevi od 8 mm, dostupni su specijalni lukovi za profilisanje kako bi se obezbedilo njihovo bezbedno vođenje. Oni omogućavaju bezbedno vođenje cevi sa malim razmakom.

For connecting pipes of a diameter 8mm, special "Click" connectors are delivered.

Za cevi većeg prečnika, sistem nudi standardne elemente dostupne u asortimanu cevnih sistema, npr. KAN-therm Push ili KAN-therm Press.

Dopunski elementi

Kompletna površinska instalacija može zahtevati upotrebu dodatnih materijala kako bi se obezbedio optimalan rad:

  • KAN-therm Tacker toplotna izolacija
  • Ivična traka koja deli grejnu ploču od konstruktivnih elemenata zgrade.
  • Dilataciona traka za podelu velikih površina na manje.
  • BETOKAN i BETOKAN Plus plastifikatori koji povećavaju otpornost grejne ploče na prekomerno pucanje tokom termičkog rada.

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.