Space

Garancija

Proizvodi KAN-therm dolaze sa 10-godišnjom garancijom na materijal.*

KAN Sp. z o.o. se obavezuje da će ukloniti fizičke defekte ili isporučiti bez defekata elemente KAN-therm sistema, ukoliko se ti defekti pojave unutar 10 godina od datuma prodaje (2 godine u slučaju komponenti za kontrolu i automatizaciju).

Kompanija KAN je osigurana za iznos od 6.395.361 EUR za pokriće svih mogućih potraživanja kupaca koji mogu proizaći iz odredbi garancije.


Warranty conditions >>

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.