Sistem KAN-therm Steel

SYSTEM KAN-therm

Steel

Fitinzi
Opseg prečnika 12-108 mm
Primena

Fitinzi sistema KAN-therm Steel napravljeni su od istog materijala kao i cevi:

- ugljenični čelik RSt 34–2, materijala pod brojem 1.0034 prema standardu DIN EN 10305-3.

Slično cevima, fitinzi su takođe zaštićeni od korozije slojem galvanizovanog cinka koji je nanet po spoljašnjoj površini svih elemenata.

Alternativa zavarivanju

Press“ tehnologija koja se primenjuje kod sistema KAN-therm Steel omogućava brzo formiranje pouzdanih spojeva hladnim spajanjem konektora pomoću generalno dostupnih alata za krimpovanje, čime se eliminiše potreba da se pojedinačni elementi sistema spajaju vijcima ili zavaruju. Zahvaljujući ovom rešenju, proces ugradnje instalacije, čak i kada se koriste cevi i fitinzi velikih prečnika, skraćen je na apsolutni minimum.

„PRESS“ tehnologija montaže

Spojni elementi sistema kod „Press“ tehnologije omogućavaju formiranje spojeva sa minimalnim suženjem poprečnog preseka cevi, što značajno smanjuje gubitak pritiska u celoj instalaciji i stvara odlične hidrauličke uslove.

Čvrstoću i pouzdanost spojeva kod KAN-therm Steel sistema garantuju posebne prstenaste zaptivke i sistem krimpovanja „M“ tipa sa kontaktom u četiri tačke.

Prstenaste zaptivke

Otpornost na visok pritisak i temperaturu

Fitinzi sistema KAN-therm Steel standardno su opremljeni posebnim prstenastim zaptivkama. Zavisno od radnih parametara potrebnih u sistemu i vrste medijuma koji se prenosi, na raspolaganju su dve vrste O-prstenova: EPDM (fabrički montirani) i FPM/Viton (menja ih kupac).

Funkcije signaliziranja na postojanje nepritisnutog spoja LBP 

Svi fitinzi sistema KAN-therm Steel opremljeni su funkcijom LBP (signaliziranje na postojanje nepritisnutog spoja). 

LBP - curenje pre pritiskanja „nepritisnut = nije čvrst“ 

spojevi koji nisu pritisnuti nisu čvrsti i zato se lako lociraju. 

Funkcija LBP vrši se posebno dizajniranim O-prstenovima. Zahvaljujući posebnim žlebovima, LBP O-prstenovi omogućavaju laku proveru spojeva i tokom testa pod pritiskom – nepritisnuti spojevi će procureti. 

Kuglasti ventili namenjeni su direktnoj montaži na sistem KAN-therm cevovoda korišćenjem tehnologije hladnog spajanja u profilu „M“. 

Raspoložive su dve verzije:

A. Krajevi cevi sa ispustom za konekciju pritisnuti na oba kraja

B. Hladno spojeni krajevi cevi s ispustom za konekciju i dupla nipla sa pljosnatim zaptivačem

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.