Space
Space
Space

SYSTEM KAN-therm

Football

KAN-therm Football je skup specijalno dizajniranih, odabranih i međusobno povezanih proizvoda koji čine potpunu instalaciju za grejanje ili hlađenje spoljašnje površine.

Elementi System KAN‑therm Football su pripremljeni za konkretnu investiciju. 

Tehnička dokumentacija se izrađuje na osnovu prikupljenih informacija o investiciji i zahtevima investitora. Pokreće ceo proces odabira i pripreme pojedinačnih proizvoda.

Proizvodi sistema KAN‑therm Football su posvećeni investicijama na velikim površinama.

Sveobuhvatna investiciona usluga. 

Izradi kompletne montaže prethode pažljivi proračuni, izrada projektne i građevinske dokumentacije. Pojedinačne komponente za instalaciju se pripremaju na osnovu ovih informacija, zatim pakuju i isporučuju na mesto ulaganja.

Materijal vrhunskog kvaliteta. 

Naša sopstvena laboratorija za istraživanje i razvoj kontroliše sve materijale od kojih se proizvode cevi, fitingi i pričvršćivači. Strogi proizvodni postupci garantuju proizvod najvišeg kvaliteta.

Prednosti sistema KAN‑therm Football:

  • Zagrevanje terena sprečava stvaranje sloja leda na njegovoj površini.
  • Zagrevanje terena održava željenu temperaturu površine i suši je.
  • Mogućnost hlađenja prostora za investicije kao što su klizališta.

Iskustvo. 

Veliko iskustvo stečeno u sličnim investicijama čini proces izvršenja brzim i efikasnim.

Podrška investicijom. 

Sistem KAN-therm Football takođe podrazumeva podršku na svakom koraku investicije, počev od prezentacije koncepta, preko pripreme dokumentacije i proizvoda, do podrške instalaterskim timovima.

Bezbedna upotreba. 

Pravilno projektovana i izvedena instalacija za grejanje spoljašnjeg prostora obezbeđuje siguran rad čak i zimi.

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.