SYSTEM KAN-therm

Profil

System KAN‑therm Profil je kompletan instalacioni sistem, projektovan za izgradnju instalacija podnog grejanja i hlađenja mokrim metodom. U System KAN‑therm Profil element za sidrenje cevi je posebno profilisana površina toplotne izolacije.

Struktura podnog grejača od elemenata sistema KAN‑therm Profil je uključen u sisteme podnog grejanja napravljene mokrim metodom. Element koji pričvršćuje cevi za grejanje su posebno profilisani plastični ili polistirenski izbočini koji se nalaze na površini toplotne izolacije.

SKZ
DIN

Širok spektar toplotne izolacije. 

System KAN‑therm Profil je široka ponuda termoizolacija. Dostupne različite debljine izolacije daju potpunu slobodu izbora u pogledu ispunjavanja zahteva za izolacijom pregrade zgrade u skladu sa važećim smernicama.

Fleksibilni razmak cevi i raspored petlji.

Izolacioni paneli sistema KAN‑therm Profil obezbediti mogućnost polaganja petlji sa razmakom od 5 cm. Ovo garantuje veoma zgodan način polaganja grejnih petlji sa određenim, projektovanim razmakom i planiranim rasporedom.

Prednosti sistema KAN‑therm Profil:

  • Univerzalna primena: jedno- i višeporodične stambene zgrade i javne stambene zgrade
  • Sveobuhvatna i široka ponuda proizvoda
  • Visok kvalitet elemenata
  • Laka montaža bez alata
  • Štedljiva košuljica

Smanjena potrošnja košuljice. 

Zahvaljujući njihovoj posebnoj konstrukciji, toplotna izolacija sistema KAN‑therm Profil smanjiti količinu košuljice potrebne za izlivanje instalacije.

Brza montaža bez alata. 

Posebno dizajnirane izbočine u sistemskim pločama od penastog polistirena KAN‑therm Profil garantuju izdržljivo i pouzdano sidrenje cevi za grejanje. Montaža grejnih petlji je brza i praktična, bez potrebe za dodatnim alatima i elementima za pričvršćivanje.

Za standardne, zvučno izolovane i nosive podove. 

System KAN-therm Profil se može koristiti na podovima različite namene. Zahvaljujući raznovrsnosti toplotnih izolacija, može se koristiti u standardnim stambenim prostorijama, prostorijama sa povećanim opterećenjem poda, kao i u prostorijama gde su plafoni sa povećanom zvučnom izolacijom.

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.