System KAN-therm TBS

SYSTEM KAN-therm

TBS

Konstrukcija

Sistem KAN-therm TBS jeste lagana konstrukcija, jednostavna i laka za postavljanje. On obuhvata:

  • table stiropora sa profilisanim žlebovima
  • Dopunsku izolacionu tablu
  • Metalni profil
  • PE foliju
     

TBS table stiropora

Osnova sistema su table stiropora EPS 200 sa posebno profilisanim žlebovima za montažu grejnih cevi. Osim toga, sistem nudi dopunske izolacione table.

Dostavljene table su dimenzija 0,5 x 1,0 m.

Sistem KAN‑therm TBS omogućava postavljanje cevi prečnika 14 i 16 mm sa razmacima

167 – 250 – 333 mm.

Pri polaganju TBS profilisanih tabli mora se uzeti u obzir planirani oblik kruga. Preporučuje se oblik meandra. Dopunske izolacione TBS table se koriste u situacijama gde osnovni profil ne dopušta izvođenje cevi do razdelnika (gustina cevi). U takvim situacijama, traženi profil se dobija rezanjem dopunske table TBS rezačem.

TBS metalni profil

Svrha ovog profila jeste povećanje toplotne provodljivosti površine grejnih cevi.

Profili se isporučuju kao zasebni elementi dimenzija 1,0 x 0,12 m.

Metalni profil se umeće u položene profilisane TBS table, nakon čega se cev postavlja tako da bude u unutrašnjosti metalnog profila. Metalni profili su zasečeni po dužini, što olakšava prilagođavanje njihove dužine lomljenjem na svakih 250 mm. 

Metalni profil treba položiti tako da se njegova ivica završi 50 mm pre cevi koja počinje da menja pravac (kako bi se izbeglo trenje cevi o profil zbog toplotnog izduženja).

PE folija

Ona je namenjena smanjenju buke tokom termičkog rada instalacija.

Dostavlja se u 2 m širokim i čak 50 m dugačkim rolnama.

Dopunski elementi

Kako bi instalacija podnog grejanja bila kompletna, može biti neophodno koristiti i dodatne materijale kako bi se obezbedio njen optimalni rad:

  • Ivična traka koja razdvaja grejni panel od konstruktivnog elementa zgrade.
  • Dilataciona traka za podelu velikih površina na manje.

Trebate pomoć, želite saznati više?
Kontaktirajte nas!

Saglasan sam sa obradom od strane KAN Sp. zološki vrt. moje lične podatke.
Dajem saglasnost za obradu podataka od strane Administratora - KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin moje lične podatke sadržane u obrascu kako bi mi pružili informacije o kompaniji, proizvodima u ponudi, organizovanoj obuci i promotivnim i marketinškim kampanjama.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. telekomunikaciona terminalna oprema.
Saglasan sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena/biltena, uključujući i u obliku priloga uz e-poštu, u skladu sa čl. 10 sec. 1 Zakona od 18. jula 2002. o pružanju elektronskih usluga.
Slažem se da primam komercijalne informacije na navedenu adresu e-pošte.
Saglasan sam sa upotrebom od strane KAN Sp. zološki vrt. sa sedištem u Kleošinu, ul. Zdrojova 51, 16-001 Kleosin telekomunikaciona terminalna oprema čiji sam korisnik, odnosno telefon i e-mail za potrebe direktnog marketinga u skladu sa čl. 172 Zakona od 16. jula 2004. Zakona o telekomunikacijama.

Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, ali neophodno za pravilno funkcionisanje naloga i svih povezanih funkcionalnosti. Detaljnije su definisane informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, njegovo ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, prenos podataka, iznošenje prigovora, povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade, kao i podnošenje pritužbe nadzornom organu u oblasti zaštite podataka o ličnosti:

Pravila o privatnosti Pravila za pružanje usluga elektronskim putem

Potvrdite da niste robot

Odaberite jednu ispravnu sliku:

Postavke Kolačića

Mi koristimo kolačiće kako bismo pružali različite usluge, stalno ih poboljšavali, prikazivali oglase u skladu s vašim interesovanjima na našoj internet stranici i omogućavali funkcije društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje naše internet stranice i za omogućavanje njenih funkcija. Na vaš zahtev koristimo i analitičke kolačiće kako bismo unapredili našu internet stranicu, kao i marketinške kolačiće za prikazivanje oglasa i sadržaja na našoj internet stranici. Saznajte više o kolačićima i njihovoj upotrebi.
Klikom na "Prihvati sve" dajete saglasnost za upotrebu svih kolačića. Klikom na "Prilagodi postavke kolačića" možete izabrati koje kolačiće prihvatate. U svakom trenutku možete promeniti postavke kolačića ili povući saglasnost.

Postavke Kolačića

Ovaj alat omogućava izbor i deaktivaciju različitih oznaka/praćenja/alatki za analizu korišćenih na ovoj internet stranici.